Kobayashi, confirmat ca pilot de teste la Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.01.2009
Kamui Kobayashi a fost confirmat ca pilot de teste al echipei Toyota Racing si pentru sezonul 2009.

Toyota a profitat de lansarea noului monopost TF109 pentru a anunta ca pilotul de teste Kamui Kobayshi va continua sa indeplineasca aceasta functie si in sezonul 2009.

In paralel, Kobayashi va pilota in sezonul regulat de GP2 pentru DAMS. "Sunt foarte incantat sa continui cu echipa si astept cu nerabdare provocarea de a dezvolta TF109", a declarat japonezul.

"Va fi un nou sezon incarcat pentru mine, dar sunt tanar si imi place sa pilotez masini de cursa, asa ca nu este o problema. Acesta este un an important pentu mine pentru ca vreau sa ma bucur de succes in GP2, intrucat aceasta este piatra de temelie pentru o cariera in F1. Nu stiu ce imi rezerva viitorul, dar voi lupta tot timpul".

Kobayashi a dezvaluit ca cea mai mare ambitie personala este sa devina primul pilot japonez care castiga o cursa de Formula 1, el sperand sa realizeze acest lucru cu Toyota. "Cel mai important este ca niciun pilot japonez nu a castigat o cursa de F1, asa ca acesta este visul meu suprem. Stiu ca japonezii ar fi foarte mandri daca un pilot japojez ar putea castiga curse intr-o Toyota.

Ar insemna foarte mult. Dar inainte sa ma gandesc la astfel de lucruri, prioritatea mea este sa devin din ce in ce mai bun si eventual sa obtin un loc in F1".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru