Kovalainen l-ar putea înlocui pe Grosjean la Lotus

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Heikki Kovalainen este în atenţia celor de la Lotus ca posibil înlocuitor pentru Romain Grosjean în sezonul 2013, potrivit presei finlandeze.

Lotus nu a anunţat încă numele coechipierului lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2013, însă echipa insistă că este foarte aproape să-i acorde încă o şansă lui Romain Grosjean, în ciuda numeroaselor incidente în care a fost implicat pe parcursul acestui an.

Cu toate acestea, postul finlandez de televiziune MTV3 susţine că Lotus are şi o variantă de rezervă pentru Grosjean în persoana lui Heikki Kovalainen.

Finlandezul are şanse minime să-şi păstreze locul la Caterham, întrucât echipa patronată de Tony Fernades intenţionează să-l recruteze pe olandezul Giedo van der Garde. El a mai concurat pentru echipa de la Enstone şi în sezonul 2007, când a ocupat locul şapte în clasamentul general.

Urmareste Automarket
Potrivit publicaţiei Auto Motor und Sport, unul dintre argumentele pentru care Lotus insistă că vrea să continue cu Grosjean este contractul de publicate cu producătorul de produse petroliere Total.

"Mulţi anticipează că Gerard Lopez (n.r - patronul Lotus) va încerca să convingă Total să cheltuiască şi mai mulţi bani.

Dar până şi Total are o problemă cu protejatul său. Compania franceză derulează o campanie de siguranţă pentru drumurile publice, iar figura unui pilot care provoacă accidente nu se potriveşte cu aceasta", precizat germanii.

Via F1-Zone

Comentarii (2)

  • Petrov a dovedit mai mult fata de Kova... Eu nustiu cum vad unii si ce vor.
    3 9
  • Jugarugabi
    e mult mai potrivit la lotus decat francezul ala aiurit.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru