Kovalainen: "Lotus poate lupta în plutonul de mijloc în Spania"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.04.2011
Heikki Kovalainen este încrezător că Lotus va concura în plutonul de mijloc la Barcelona datorită unui upgrade major pregătit de echipă.

Team Lotus a anunţat în această săptămână că speră să câştige primele puncte în Formula 1 în Marele Premiu al Spaniei, prin prisma unui pachet arerodinamic îmbunătăţit pe puntea spate.

Informaţiile îl impulsionează şi pe Heikki Kovalainen să spere că va putea lupta în plutonul de mijloc, mai ales ca echipa a dat deja semne de progres în China.

"Sezonul a început bine pentru noi. Încă nu am scos totul din maşină în calificări, pentru că nu putem scoate totul din pneuri, dar în general în curse performanţa a fost mai bună, iar China a fost cea mai bună cursă din istoria echipei. Avem un upgrade pentru Barcelona şi sperăm că ne va furniza un nou pas înainte pentru a ne alătura plutonului de mijloc şi a lupta cu băieţii din faţa noastră", a declarat finlandezul.

În ciuda declaraţiilor optimiste, Kovalainen a admis că misiunea de a pătrunde în primii 10 şi, implicit, de a câştiga puncte este una dificilă, dar speră ca Lotus să-şi îndeplinească obiectivul suprem până la sfârşitul acestui sezon.

"Nu este uşor să pătrundem în primii 10, este foarte dificil, pentru că acolo sunt multe echipe bune şi mulţi piloţi buni.

Dar cred că suntem una dintre echipele cu progrese bune, cu siguranţă am avansat fată de anul trecut şi sper că până la finalul sezonului să fim aproape de puncte. Singurul meu obiectiv este să câştig puncte", a mai precizat el.

Via | PlanetF1

Taguri: Kovalainen, Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru