Kovalainen s-ar putea refugia în raliuri în sezonul 2013

de Daniel Popescu
Joi, 29.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Heikki Kovalainen a dezvăluit că este intersat să concureze în raliuri în cazul în care va rămâne fără echipa în Formula 1 în sezonul 2013.

Şansele lui Heikki Kovalainen de a-şi prelungi contractul cu Caterham pentru sezonul 2013 sunt reduse, întrucât echipa aflată în proprietatea lui Tony Fernandes intenţionează să-l recruteze pe olandezul Giedo van der Garde, sprijinit puternic de sponsori.

Una dintre soluţiile pilotului finlandez este să semneze cu Lotus, el fiind deja inclus de presa internaţională pe lista de achiziţii a echipei britanice.

Totuşi, în cazul în care Lotus va opta pentru păstrarea lui Romain Grosjean, Kovalainen a dezvăluit că intenţionează să înceapă o carieră în raliuri.

Urmareste Automarket
"Nu sunt prea multe lucruri care mă interesează în afara Formulei 1, dar raliurile reprezintă unul dintre aceste lucruri.
Uneori mă gândesc că este puţin surprinzător că nu am devenit pilot de raliuri mai devreme. Am avut multe oportunităţi când creşteam şi pilotam pe drumuri de pădure, la fel ca cei mai mulţi copii din Finlanda, dar apoi am descoperit circuitele de curse. Vom vedea ce se va întâmpla anul viitor, pentru că există viaţă şi în afara Formulei 1"
, a declarat el pentru site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri.

Kovalainen ar putea astfel să calce pe urmele lui Kimi Raikkonen, care a petrecut două sezoane în WRC în 2010 şi 2011 înainte de a reveni în Formula 1 în acest an.

Via WRC

Comentarii (2)

  • Hm, asta-nseamna ca nu prea are sanse la Lotus...cine simte ca poate agata scaunul nu face astfel de declaratii, care miros a pregatire din iesirea de pe scena. In fine, om trai si-om vedea, dat Grosjean vine cu Total in spate, ditai sponsorul, Kovalainen vine cu...?
    1 0
  • Circuitele de curse?!?!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru