Kubica a trecut cu succes de ultima operaţie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.02.2011
Robert Kubica a suferit miercuri o ultimă operaţie la cot care a durat opt ore, verdictul medicilor fiind pozitiv.

Robert Kubica a fost operat miercuri pentru ultima oară după accidentul suferit recent în raliuri, de data aceasta intervenţia chirurgicală având loc la cot.

Operaţia a durat aproximativ opt ore şi s-a dovedit a fi un succes, iar pilotul echipei Renault vă rămâne pentru câteva zile la terapie intensivă pentru recuperare.

"Conform programării, Robert a revenit miercuri în sala de operaţie, iar medicii de la spitalul Santa Corona au tratat complexa sa fractură la cot. Operaţia a durat opt ore pentru a stabiliza şi reconstrui fragmentele deteriorate. La finalul operaţiei, doctorii au fost mulţumiţi de rezultat, întrucât procedura a avut succes complet. Robert va rămâne la terapie intensivă pentru câteva zile pentru a se recupera după ultima operaţie", precizează Renault într-un comunicat de presă.

Kubica va fi înlocuit pe parcursul sezonului 2011 de fostul său coechipier de la BMW-Sauber, Nick Heidfeld.

Via | Renault

Comentarii (2)

  • tech_nick
    Iata...
    ,,Kubica va fi înlocuit pe parcursul sezonului 2011 de fostul său coechipier de la BMW-Sauber, Nick Heidfeld."
    Multa-multa sanatate KUBICA!!!
    Multe-multe succese HEIDFELD!!!
    10 0
  • Totusi cred ca Vitaly ar trebui sa se teama putin pt ca daca Heifeld face rezultate mari cred ca Renault nu ar mai avea nevoie de bani lui...dupa parteneriatul cu Lotus si echipa sa mizeze pe e o echipa ce a lucrat 4 ani la BMW si care au fac lucruri importante acolo
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru