Kubica, o opţiune pentru Ferrari în 2013?

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.11.2011
Presa internaţională speculează că Robert Kubica ar putea ajunge la Ferrari în sezonul 2013, dacă va fi apt să concureze la cel mai înalt nivel după accidentarea suferită în raliuri.

Şansele ca Robert Kubica să revină în Formula 1 la începutul sezonului 2012 au scăzut dramatic după ce Renault a anunţat că va utiliza un alt pilot în locul său cel puţin pentru primele curse, însă situaţia s-ar putea întoarce în mod surprinzător în favoarea pilotului polonez.

Practic, absenţa de pe grila de start a sezonului 2012 îl va transforma pe Kubica într-un pilot liber să semneze cu orice echipă pentru sezonul 2013, element care a atras deja atenţia Scuderiei Ferrari, potrivit unor informaţii dezvăluite de jurnalistul britanic Joe Saward şi de publicaţia GrandPrix.

Sursele citate susţin că polonezul este văzut drept un înlocuitor ideal pentru Felipe Massa, al cărui contract cu Scuderia urmează să expire la finalul anului viitor, mai ales că brazilianul are şanse minime să obţină prelungirea înţelegerii.

O decizie finală depinde în totalitate de recuperarea lui Kubica şi de modul în care se va simţi capabil să piloteze un monopost de Formula 1 în cursul anului viitor.

Un impediment major va fi însă interzicerea testelor în timpul sezonului, întrucât polonezul nu va avea posibilitatea să testeze în mod corespunzător un monopost decât în cazul unor sesiuni de antrenamente libere.

Via | Joe Saward | GrandPrix

Comentarii (3)

  • Kubica merita o masina cu , care sa se bata la titlu daca va revenii la forma initiala .
    5 1
  • ayrton4ever
    kubica, ferrari?
    La ferrari Kubica?.. Nu, pai el nu vrea la Ferrari...lui ii place sa mearga la limitia cu rahatul ala de Skoda Fabia si sa se nenoroceasca....toti se cred Loeb...Pai de acum inainte nu va mai avea de ales... nu mai pupa el Formula 1 din pacate. A plecat trenul din gara
    1 3
  • Forzza Robert!
    1.ayrton4ever - daca nu stii cu fenomenul, nu arunca vorbe in vant...e pacat...
    2. Robert are loc la orice echipa si a demonstrat-o clar pe circuit, imediat cum isi revine, va fi bataie pe el...sunt sigur de asta...dar Ferarri+Italia inseamna mult pt el...va atarna f mult in decizia lui !
    :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru