Kubica ratează debutul în ERC, dar ar putea concura în a doua etapă

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica nu va participa în prima etapă a Campionatului European de Raliuri, însă există şanse mari să se înscrie în a doua sau a treia etapă.

Publicaţia Autosport a relatat săptămâna trecută că Robert Kubica este foarte aproape să semneze un contract cu M-Sport pentru a participa în sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri, însă fostul pilot de Formula 1 nu s-a înscris în etapa inaugurală din Austria.

Organizatorii competiţiei au explicat însă acest lucru prin faptul că prima etapă va avea loc în perioada 3-5 ianuarie, timpul fiind prea scurt pentru numeroşi piloţi pentru a se înscrie. În schimb, se anticipează un aflux semnificativ de înscrieri pentru următoarele două etape, care vor avea loc în luna februarie.

Urmareste Automarket
"Lista de înscrieri a noului Campionat European de Raliuri organizat de FIA în 2013 se construieşte zi de zi, iar unii piloţi care nu au fost pregătiţi pentru Raliul Austriei din cauza startului timpuriu al sezonului se vor alătura în Letonia sau Canare", a explicat Jean-Pierre Nicolas, coordonatorul Campionatului European de Raliuri.

Kubica ar urma să concureze în ERC la volanul unui Ford Fiesta cu schimbătorul de viteze situaţia în partea stângă, M-Sport primind acordul FIA pentru o astfel de modificare tehnică a maşinii.

Via RallyERC

Comentarii (3)

  • Ce tot publicati stiri cu kubica, de indat ce nu va mai fi in f1 nu va mai inteleg. Il respect dar nu vad rostu.
    4 7
  • @fgt
    1-Poate pentru ca pe acest site intra si fani ai lui kubica, care inca spera la o revenire a lui si
    2-Pentru ca a fost un pilot de formula 1 si isi doreste sa revina.
    Eu sunt fan alonso, dar citesc cu interes si stirile despre kubica.....Nu inteleg de ce te deranjeaza...mai ales ca in perioada asta nu se intampla nimic spectaculos in formula 1.
    4 2
  • ce fani nu cred ca are
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru