Kubica ratează prezenţa în Raliul Monte Carlo

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.01.2011
Robert Kubica nu va mai putea participa în Raliul Monte Carlo din cauza unor clauze existente în contractul pilotului polonez cu Renault.

Robert Kubica şi-a manifestat la finalul anului trecut intenţia de a participa din nou la Raliul Monte Carlo, prima etapă a competiţiei Intercontinental Rally Challenge.

Întrucât Renault, echipa pentru care concurează în Formula 1, nu participă la eveniment în clasa supremă, polonezul a încercat să ajungă la o înţelegere cu un alt constructor. În cele din urmă, o astfel de înţelegere nu a fost posibilă, întrucât contractul lui Kubica cu Renault stipulează că poate concura în alte competiţii ale sporturilor cu motor numai cu maşini furnizate de constructorul francez. Informaţia a fost confirmată de surse de încredere din cadrul Automobile Club de Monaco, organizatorul raliului.

Kubica a concurat anul trecut în Raliul Monte Carlo cu un Renault, însă a fost nevoit să abandonez în prima probă specială în urma unor defecţiuni la motor.

Raliul Monte Carlo va avea loc în perioada 18-22 ianuarie şi va reuni la start un număr record de 120 de echipaje.

Evenimentul va fi transmis în direct de postul de televiziune Eurosport.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru