Kubica va face o demonstraţie de F1 în Polonia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.06.2010
Robert Kubica va avea oportunitatea de a face o demonstraţie de Formula 1 în ţara sa natală în luna iulie, în cadrul următoarei etape din programul Renault Roadshow.

Renault a anunţat miercuri că următoarea etapă din cadrul programului Roadshow de popularizare a Formulei 1 va avea loc în Polonia, tara natală a lui Robert Kubica.

Dacă până în prezent evenimentul avea loc în mod obişnuit pe străzile oraşelor, de data aceasta Renault a închiriat circuitul de la Poznan din vestul Poloniei pentru a le oferi fanilor o experienţă cât mai apropiată de cea din Formula 1.

Kubica a recunoscut că este entuziasmat să efectueze aceasta demonstraţie în fata conaţionalilor săi, mai ales ca Polonia nu este inclusă în calendarul competiţional.

"Să am şansa de a pilota un monopost de Formula 1 în ţara mea natală este ceva ce am vrut întotdeauna să obţin, aşa că trebuie să le mulţumesc celor de la Renault că au făcut acest lucru posibil. Polonia nu are un Mare Premiu, aşa că acesta este cel mai important lucru pe care îl pot face şi aştept cu nerăbdare să merg acasă şi să-i văd pe fanii polonezi. Pentru mulţi dintre ei va fi prima ocazie să vadă un monopost de F1 de aproape şi voi face tot ce pot pentru a le demonstra cât de spectaculoase sunt aceste maşini", a declarat el.

Evenimentul va avea loc în 17 iulie, iar intrarea spectatorilor în tribunele circuitului va fi gratuită.

Renault a mai vizitat o dată Polonia în urmă cu trei ani, atunci când Heikki Kovalainen a fost responsabil cu o demonstraţie pe străzile din Varşovia.

Via | ITV

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    Una din pasiunele mele, cursele de Formula 1!
    Frumos, un eveniment de neratat.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru