Kubica va fi operat joi la umărul şi piciorul drept

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.02.2011
Robert Kubica va fi operat joi la umărul şi piciorul drept, înainte de a fi operat la cot, şi va rămâne în spital între două şi trei săptămâni.

Renault a publicat marţi noi amănunte despre situaţia lui Robert Kubica, care confirmă informaţiile dezvăluite anterior de doctorul Giorgio Barabino, însă în acelaşi timp adaugă detalii despre o nouă operaţie pe care o va suporta polonezul.

Astfel, Kubica va intra joi în sala de operaţie pentru ca doctorii să-i reabiliteze umărul şi piciorul drept, înainte de a efectua o nouă intervenţie pentru cot.

"Robert ar trebui să efectueze joi o nouă operaţie pentru a stabiliza fracturile de la umărul drept şi piciorul drept. Trei sau patru zile mai târziu, o altă operaţie îi va permite cotului său să se reabiliteze de asemenea. Robert va rămâne la spitalul Santa Corona pentru două până la trei săptămâni. Ulterior va fi luată o decizie privind locul în care ar trebui să-şi continue reabilitarea", precizează echipa anglo-franceză într-un comunicat de presă.

SENNA, LIUZZI ŞI HEIDFELD, PE LISTA SCURTĂ DE ÎNLOCUITORI

Între timp, Renault a confirmat numele piloţilor pe care îi are în vedere ca înlocuitori pentru Kubica, aceştia fiind Bruno Senna, pilotul de rezervă al echipei, şi Vitantonio Liuzzi şi Nick Heidfeld, ambii liberi de contract în acest moment.

"Bineînţeles, Kubica a vrut imediat să ştie programul pentru acest sezon. Între timp, vom căuta un înlocuitor pentru el.

Numele pe care mizăm sunt cele ale lui Senna, Liuzzi şi Heidfeld. Echipa este aproape de Robert, îl aşteptăm cu braţele deschise şi speram să revină până la finalul sezonului", a explicat Boullier.

Via | Renault

Comentarii (4)

  • senna
    mie unu mi`ar placea sa vad cu se descurca senna cu un monopost mai competitiv:D
    16 3
  • tech_nick
    Raman...
    ...totusi la parerea mea: HEIDFELD! Sunt convins ca si Kubica este pentru aceasta optiune. Renault...???!
    Multa sanatate pentru Kubica, mai multa intelepciune pentru viitor (celor "implicati")!!!
    3 0
  • Liuzzi....pffff sa fim seriosi. Baiatul asta cred ca are un impresar ff bun, ca altfel nu vad cum tot incearca sa se bage pe la toate echipele in conditiile in care el e lemn....Nu a aratat nimic. Senna merita incercat si Hulkenberg daca se poate.
    5 0
  • sanatate robert...salutare tuturor fanilor F1
    mi-ar place sa-l vad pe robert cat de curand in monopostul Renault, cat despre un inlocuitor...in nici un caz Liuzzi. Senna ar fi solutia ideala pt ca e tanar si dornic de o asa zisa afirmare. Heidfeld mi se pare un pic cam plictisit de F1. deci raman pt Senna. ciao
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru