Kubica va începe programul de reabilitare

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.02.2011
Renault a anunţat că Robert Kubica va fi transferat de la terapie intensivă la departamentul de recuperare, datorită faptului că ultima operaţie la cot a avut succes.

Robert Kubica continuă să înregistreze progrese după ultima operaţie suferită miercuri la cot, potrivit unui anunţ oficial făcut de Renault în această după-amiază. Echipa franceză a anunţat că polonezul va părăsi în curând unitatea de terapie intensivă şi va fi transferat la departamentul de reabilitare.

"În urma operaţiei suferite miercuri la cot, Robert continuă să se recupereze la spitalul Santa Corona. Ultima ştire este că va fi transferat de la unitatea de terapie intensivă la departamentul de reabilitare pentru a-şi continua recuperarea. Echipele care au efectuat operaţiile vor avea în continuare grijă de el", precizează Renault într-un comunicat de presă.

Pasul următor este stabilirea unui program complet de reabilitatre, pe care pilotul echipei Renault îl va urma tot la spitalul Santa Corona din Italia.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru