Kubica va ramane la Renault dupa vanzarea echipei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.12.2009
Robert Kubica va concura pentru Renault in sezonul 2010 chiar daca echipa va fi vanduta, potrivit unui e-mail intern al lui Bob Bell catre angajatii team-ului francez.

Consiliul de conducere al constructorului Renault s-a reunit joi la Paris pentru a decide viitorul echipei de Formula 1. Chiar daca francezii nu au facut niciun anunt oficial pe aceasta tema, postul de televiziune BBC a relatat ca Renault va vinde 75% din actiunile echipei, urmand sa concureze sub acest nume si in urmatoarele doua sezoane.

Potrivit informatiilor furnizate de publicatia franceza Le Pariesen, Renault va decide luni numele cumparatorului, principalii candidati fiind Gerard Lopez si Prodrive. Decizia urmeaza sa fie facuta publica marti sau cel tarziu miercuri.

Pe de alta parte, presa internationala a speculat ca Robert Kubica ar putea deveni liber de contract in cazul in care Renault va vinde echipa. Cu toate acestea, Bon Bell, seful francezilor, si-a informat angajatii prin intermediul unui e-mail intern ca polonezul va concura pentru echipa si in 2010, in timp ce pentru celalalt loc disponibil sunt creditati cu sanse Kamui Kobayashi si Nick Heidfeld.

In urma vanzarii echipei, Renault va continua sa detina in totalitate fabrica de la Viry-Chatillon, acolo unde va fabrica motoarele cu care va concura, cel mai probabil, si Red Bull Racing.

Via | AutoHebdo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru