Lauda: "Revenirea lui Schumi este senzationala"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.07.2009
Niki Lauda crede ca revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 este senzationala si este convins ca germanul va avea evolutii excelente la volanul monopostului Ferrari.

Decizia constructorului BMW a fost umbrita miercuri seara de anuntul revenirii lui Michael Schumacher in Formula 1, la trei ani dupa ce acesta isi anuntase retragerea din competitie.

Presa internationala a comparat aceasta revenire cu cea a lui Niki Lauda, care a castigat titlul mondial dupa doi ani de absenta din Marele Circ. Austriacul este incantat de revenirea lui Schumacher in Formula 1 si crede ca acesta va impresiona.

"Revenirea lui Michael Schumacher este atat de senzationala incat Bernie Ecclestone ar trebui sa ii cedeze jumatate din salariul sau. A fost vreodata ceva mai incitant in sporturile cu motor? Nu spun ca Michael va castiga, pentru ca asta depinde de viteza monopostului".

"Dar nu am niciun dubiu in privinta abilitatilor sale de a pilota la fel de bine ca intotdeauna. Nu am niciun dubiu in privinta reflexelor sale. Va fi senzational. Dupa toata politica si retragerea celor de la BMW, revenirea lui Michael Schumacher este cel mai bun lucru pentru el, pentru Ferrari si pentru Formula 1", a declarat Lauda pentru publicatia Daily Mail.

Austriacul crede ca cel mai interesant duel al germanului va fi cel cu coechipierul sau, Kimi Raikkonen.

"Cel mai interesant lucru va fi sa il vedem impotriva lui Kimi Raikkonen in celelalt monopost Ferrari. Cine va fi mai rapid? Kimi trebuie sa se adune sau va fi batator la ochi", a mai precizat el.

Via | Daily Mail

Comentarii (3)

  • Amuzament cu Michael si ... Micki
    Am intrat pe site-ul Formulei 1 (www.formula1.com) si surpriza de proportii ! Vad comentariul si imaginea cu revenirea lui Michael in F1... Dar nu aceasta este surpriza (n.a. revenirea lui M.S.) pentru noi privitorii de TVR si ascultatorii de limba romana a curselor de F1, ci faptul ca singura imagine disponibila pe care au gasit-o, este cea in care apare cu celebra mustacioara...Micki Alexandrescu ! Asta da lovitura pentru intregul mapamond care vor accesa astazi site-ul respectiv. Aceasta este de fapt adevarata revenire in forta a unei persoane... Ce lovitura de imagine pentru Michael sa apara alaturi de Micki...! Acest mesaj va rog sa-l considerati ca pe o satira morbida la adresa unui personaj detestat de privitorii de F1 la TVR...!!!
    0 0
  • Completare
    Si acum.... ca a devenit vedeta, al nostru Micki poate o sa fie obsevat de companie de presa de talie internationala sau mai bine de o casa de moda si va pleca, in sfarsit de la cursele noastre de Formula 1, urmadu-si adevarata lui menire... Aceea de super, mega, giga star international.
    0 0
  • fuck TVR & Miki
    Eu ma uit pe stream net BBC e super
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru