Lauda: "Schumacher ar trebui sa stea in pitwall"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.04.2009
Niki Lauda crede ca Michael Schumacher trebuie respectat de Ferrari pentru cele sapte titluri mondiale cucerite si spune ca germanul ar merita sa fie prezent permanent in pitwall.

Postul de consilier al lui Michael Schumacher la Scuderia Ferrari este tot mai mult in pericol. Dupa primele semne de despartire aparute la finalul anului trecut, Marele Premiu al Malaeziei reprezinta un nou mar de discordie intre cele doua parti, dupa ce presa a relatat ca germanul ar putea fi implicat in alegerea strategiei dezastruoase pentru Kimi Raikkonen.

Fostul triplu campion mondial Niki Lauda crede insa ca Schumacher merita mult mai mult pentru performantele realizate de-a lungul carierei si ii sfatuieste pe cei de la Ferrari sa il aduca in pitwall la fiecare cursa, pentru ca ar lua decizii mult mai bune.

"Daca eram Ferrari, Michael Schumacher ar fi stat in pitwall. Ar lua decizii de o suta de ori mai bune decat inginerii. Ce le-as transmite celor de la Ferrari? 'Folositi experienta. Puneti-l acolo'", a declarat Lauda.

Actualul contract de consilier al lui Schumacher cu Ferrari expira la finalul acestui sezon, iar negocierile pentru eventuala prelungire a acestuia vor incepe dupa jumatatea sezonului competitional.

Via | F1way

Comentarii (10)

  • @admin
    ce sunt cu punctele astea?:O:O:O:O
    0 0
  • scuderia
    din doua una: ori avem repetitie pentru 1 aprilie, ori e pe repeat cursa de la Sepang [numai pina se string numarul de tururi necesare] - lolicei :D
    0 0
  • punctele???
    Sa fie primite????
    0 0
  • @all
    A fost doar o mica eroare de afisare. Nu exista niciun fel de eroare in clasamentul de etapa sau in cel general :)
    0 0
  • Dani ...
    clasamentul s-a vazut ca e ok, nu si-a pus nimeni problema; numai ca a fost foarte amuzanta afisarea :D
    0 0
  • michelle_b
    pe ce loc esti? cum se numeste echipa ta?
    0 0
  • cleo345
    cel mai bine iti raspune la intrebari Modern Talking: "No [Team] No Name No Number" :D
    0 0
  • michelle_b
    multumesc, o sa ascult piesa
    0 0
  • cleo345
    lolicel! ti-am raspuns: nu sunt un competitor bun, pentru ca nu "merg cu valul" [adica daca este evident ca Brawn cistiga cursa si "reteta" clara ptr cursa trecuta a fost: Brawn+Toyota+Toro, eu NU as fi luat asta pentru nimic in lume], nu ma intereseaza cistigul, ador sa fac experiente si cacialmale, deci nu pot avea o echipa competitiva [ca atare nu are nume si nu e pe nici un loc]. numai ca mi s-a parut ca MT o spun mai frumos decit mine.
    0 0
  • michelle_b
    bine, am inteles. okk . eu am alta optica , sunt mai disperat dupa puncte
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru