Leclerc a testat monopostul Ferrari pe străzile din Maranello: "M-am simțit ca acasă în cockpit"

de Daniel Popescu, Foto: Ferrari
Joi, 18.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Charles Leclerc s-a plimbat pe străzile din Maranello la volanul monopostului Ferrari ca parte a pregătirilor pentru noul sezon competițional care va începe în 5 iulie.

Echipele din Formula 1 caută diverse soluții regulamentare pentru a putea efectua câțiva kilometri cu monoposturile din acest sezon înainte de prima etapă a sezonului.

Scuderia Ferrari a optat pentru un eveniment inedit după ce Charles Leclerc s-a urcat la volanul monopostului roșu pentru a se plimba pe străzile din Maranello.

"Testul" pregătit de echipa italiană a venit la 110 de zile de la ultima sesiune de teste de la Barcelona, iar pilotul monegasc a admis că a apreciat oportunitatea care i-a fost oferită.

"Poate că am trezit câțiva locuitori, dar a fost grozav să pilotez pe străzile din Maranello la volanul lui SF1000. A fost grozav să revin în monopost, mai ales pe o rută atât de specială. M-am simțit din nou ca acasă. Pare un mod plăcut să spunem că suntem pregătiți să revenim pe circuit. Aștept cu nerăbdare să pilotez SF1000 în Austria", a declarat el.

Noul sezon al Formulei 1 va începe în 5 iulie cu Marele Premiu al Austriei și va continua o săptămână mai târziu pe același circuit Red Bull Ring.

Presa internațională a anunțat deja că Ferari pregătește un update la motor pentru etapa inaugurală, cu speranța că va câștiga circa 15 cai putere.

În plus, Scuderia va introduce și un update pentru cutia de viteze.

Via Ferrari

Comentarii (8)

  • netam-nissan
    pai nu mai bine ar sta atunci acasa? cu hastag normal.
    21 1
  • Costel
    mult prea precaut mi s-o parut Leclerc pe strazile din Maranello, da' asta inseamna numa' faptul ca copilu' chiar creste si ca musai o invatat cate ceva din propria sa "reprezentatie" urbana din Baku in 2019 iar ca sa fac tranzitia dinspre juvenil spre subiecte mature al caror interes ii maxim si pe AM insist sa amintesc urmatorul detaliu:

    cu sebastian vettel ne intalnim in cateva zile la Fiorano in compania SF71-H (2018) pentru banalul stretching inaintea asaltului suprem!

    forza ferrari!
    11 2
  • E clar - se stie cine e campion anul asta ...
    10 1
  • Neutru
    Campionul campionilor este Covid 19 și echipa care la creat.La toate sporturile!
    8 0
  • @ Radu nu fi atât de sigur, personal cred că la sfârșitul campionatului podiumul va fi Verstappen, Hamilton şi Leclerc
    2 4
  • Ca acasa in simulator sau ca acasa in bucatarie?
    3 0
  • Deci Lefrec asta e noua imagine Ferrari? Asa se pare daca l-au trimis cu trotineta pe asfalt.
    13 4
  • Costel
    @...,
    admir atentia distributiva care-i in posesia ta!

    avand in vedere faptul ca locurile de joaca pentru copii is inca ferecate din cauza pandemiei trebuia sa i se gaseasca o preocupare si lui Leclerc,
    doar nu puteau sa-i solicite un astfel de fleac tocmai lui sebastian vettel, nu se cade ca cvadruplul campion german sa dea ocol au relanti cu SF1000 printr-un orasel populat cu cca 15 000 locuitori, germanul fiind targetat, asa cum ii si firesc de altfel, pe idealuri marete/mature atat pentru el cat si pentru scuderie
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru