Lewis Hamilton, încă doi ani alături de Mercedes-AMG F1 Petronas

de Alexandru Monenciu
Luni, 05.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicul Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, a semnat pentru încă doi ani cu echipa Mercedes-AMG F1 Petronas.

După o telenovelă care a durat mai multe luni, Lewis Hamilton și-a prelungit, într-un final, contractul cu echipa Mercedes-AMG F1 Petronas.

Alături de echipa din Stuttgart, Hamilton a cucerit nu mai puțin de 6 titluri mondiale în 9 ani și a stabilit noi recorduri. Noul contract este valabil până la finalul sezonului 2023, iar asta înseamnă că Hamilton va continua în Marele Circ cel puțin până la vârsta de 38 de ani.

Mai mult, Hamilton va prinde marea schimbare de regulament din 2022 tot la echipa care a dominat era V6 hibrid.

"Parcă nu-mi vine să cred că sunt aproape 9 ani de când lucrez cu această echipă incredibilă și sunt încântat că vom continua acest parteneriat pentru încă doi ani. Am obținut atâtea împreună și încă mai avem multe obiective de atins, atât pe pistă, cât și în afara ei," a declarat Hamilton.

via Formula 1

Comentarii (3)

  • E bine, o sa aiba 2 ani de umilinta din partea lui Verstappen...
    14 2
  • Sir PLM
    poate ii convinge pe cei de la Mertz sa vopsească negru mat masinile de data asta
    10 1
  • „Avem multe de făcut pe pistă și în afara ei”. Ciudată declarație. Undeva în formulele inferioare este un jamaican și probabil se gândește să scadă limita de vârstă să poată să și-l ia coechipier. Și echipa să devină Mercedes-BLM. Personal tehnic adecvat nu are de unde să ia că acolo fără studii și intelect nu merge. Sau poate că da pe post de secunzi și fără control antidrog. 33+11=44 scuzele de rigoare!
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru