Liuzzi, entuziasmat să concureze la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.08.2010
Vitantonio Liuzzi spune că circuitul de la Spa-Francorchamps este preferatul său şi aşteaptă cu nerăbdare să concureze în Marele Premiu al Belgiei.

Circuitul de la Spa-Francorchamps este unul dintre cele mai apreciate circuite din calendarul competiţional, atât datorită configuraţiei sale, cât şi prin prisma amplasării geografice.

Vitantonio Liuzzi nu face nici el excepţie şi mărturiseşte că aşteaptă cu nerăbdare cursa de la sfârşitul lunii august.

"Spa este circuitul meu preferat şi îmi place foarte mult datorită amestecului de adrenalină şi tehnică. Reprezintă un amestec de viraje tehnice şi de mare viteză şi nu există niciun alt loc care să-ţi ofere atât de multă adrenalina. Este cel mai frumos circuit din calendarul competiţional", a declarat pilotul echipei Force India.

Nu în ultimul rând, cursele din Belgia au fost deseori pline de spectacol datorită apariţiei frecvente a ploii, iar lungimea de peste 7 km a circuitului face ca unele părţi să rămână uscate în timp ce altele sunt acoperite de stropi de apă.

"Plouă mult la Spa şi poţi avea unele porţiuni de circuite ude şi altele uscate.

Îmi place asta pentru că lucrurile devin mai incitante. Sigur, nu este uşor să gestionezi şi norocul poate juca un rol important pentru că trebuie să fii în locul potrivit la momentul potrivit pentru a lua o decizie în privinţa pneurilor şi a pitstop-ului. Dar nu mă deranjează când lucrurile devin mai dificile în cursa pentru că este incitant", a adăugat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru