Lopez confirma ca vrea sa cumpere Renault F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Gerard Lopez a confirmat public ca este interesat sa cumpere Renault F1 Team, insa nu intentioneaza sa redenumeasca echipa.

Renault este pe cale sa se alature altor trei constructori si sa paraseasca in mod oficial Formula 1, singura neclaritate fiind viitorul proprietar al echipei de la Enstone.

Desi favorita la preluarea echipei este compania britanica Prodrive, omul de afaceri Gerard Lopez a confirmat pentru prima oara interesul de a concura in Formula 1 in sezonul urmator.

"Situatia actuala (n.r - din Formula 1) reprezinta o oportunitate pentru noi echipe sau investitori intr-o perioada marcata de schimbari, nu de incertitudini. Credem ca exista o sansa pentru a intra in sport si pentru a construi o platforma care sa se reinventeze", a declarat Lopez in cadrul evenimentului Motor Sport Business Forum gazduit de Principatul Monaco.

Lopez a evitat sa intre in detalii despre negocierile pe care le poarta cu Renault, insa a lasat sa se inteleaga ca nu va schimba numele echipei Renault in cazul in care va ajunge la o intelegere cu constructorul francez.

"Ar fi vorba despre ceva foarte diferit fata de o noua echipa.

Daca vom ajunge la o intelegere cu Renault vom fi priviti tot ca un constructor, dar va fi o afacere diferita. Pentru noi este important sa confirmam stabilitatea de-a lungul timpului. Oportunitatile de afaceri ar trebui sa se bazeze pe producerea banilor din platforma de afaceri pe care o avem", a adaugat Lopez.

Declaratiile sugereaza ca Lopez este interesat sa preia de la Renault numai controlul financiar al echipei de Formula 1, iar intentia sa principala este sa obtina profit din aceasta afacere.

Via | Autosport

Taguri: Lopez, Renault, vanzare

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru