Lotus a semnat un contract cu unul dintre piloti

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.11.2009
Lotus a semnat primul contract cu un pilot pentru sezonul 2010, un anunt in privinta identitatii acestuia urmand sa fie facut in curand.

Tony Fernandes, seful Lotus F1 Racing, a anuntat oficial ca echipa pe care o conduce a semnat un contract cu un pilot pentru sezonul 2010, fara sa dezvaluie insa si identitatea acestuia. Un anunt oficial pe aceasta tema urmeaza insa sa fie facut in curand de echipa malaeziana.

"Echipa malaeziana de Formula 1 cunoscuta sub numele de Lotus a semnat un contract cu primul sau pilot. Un anunt public va fi facut in curand. Visul continua", a declarat Fernandes pe contul sau de Twitter.

Anterior, Jarno Trulli a fost creditat cu cele mai mari sanse de a pilota pentru Lotus, iar zvonurile au luat amploare dupa ce Toyota Racing, echipa pentru care italianul a concurat in ultimii ani, a anuntat oficial ca se retrage din Formula 1.

In acest moment nu sunt cunoscute numele pilotilor care ar putea obtine al doilea loc in cadrul echipei, insa potrivit ultimelor informatii malaezianul Fairuz Fauzy are sanse mari de a fi numit pilot de rezerva.

Via | Tony Fernandes

Taguri: Fauzy, Lotus, Trulli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru