Lotus amână confirmarea lui Grosjean pentru 2013

de Daniel Popescu
Joi, 13.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şefii echipei Lotus nu au reuşit să ajungă la o decizie cu privire la numele coechipierului lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2013.

Presa internaţională aştepta în această săptămână un anunţ oficial din partea echipei Lotus cu privire la cel de-al doilea pilot pentru sezonul 2013.

Toate informaţiile indicau faptul că Romain Grosjean îşi va prelungi contractul pentru anul viitor datorită performanţelor bune obţinute în 2012, în ciuda numeroase incidente în care a fost implicat.

Şefii echipei britanice s-au întâlnit pentru a discuta despre acest subiect, însă nu au luat încă o decizie finală în privinţa viitorului lui Grosjean, amânând astfel o decizie finală.

Urmareste Automarket
În acest moment nu este clar dacă Lotus va lua o decizie finală până la finalul acestui an, însă echipa are câteva opţiuni interesante pe piaţa în cazul în care va decide să renunţe la serviciile francezului.
Kamui Kobayashi a sugerat recent că negociază semnarea unui contract cu Lotus, însă japonezul are dezavantajul unor resurse financiare limitate.

Situaţia este însă complicată de faptul că Grosjean este susţinut puternic de Total, unul dintre cei mai importanţi sponsori ai echipei din ultimii ani.

Via Autosport Magazine

Comentarii (5)

  • Felipe
    Alonso se baga el sa sponsorizeze la Lotus numai sa iasa Grosjean din calcule.
    9 3
  • Spaniolul Fernando Alonso a fost desemnat cel mai bun pilot al anului 2012 în urma unui sondaj realizat în rândul conducătorilor echipelor din Formula 1.

    În sondajul realizat de publicația britanică Autosport Alonso l-a devansat pe triplul campion mondial Sebastian Vettel, cel în fața căruia a pierdut campionatul pentru doar trei puncte.

    Alonso a adunat 269 de puncte, în timp ce Vettel nu a strâns decât 198 de puncte.

    Cei de la Autosport au solicitat conducătorilor din Marele Circ să aleagă cei mai buni zece piloți în viziunea lor urmărind schema punctelor acordate în Formula 1: 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 puncte.

    În aceste condiții opt din cei 12 manageri l-au considerat pe Alonso cel mai bun pilot din 2012.
    7 6
  • HAhahahahahaha!!! Femeile de serviciu din F1 l-au votat si cel mai frumos, cel mai potrivit de inaltime, cel mai fluent vorbitor de limba spaniola, chiparosul, ochiosul. La cat mai multe titluri fictive.
    Vettel se multumeste cu cele reale. Cel mai tanar triplu campion mondial. And counting....
    10 7
  • Petre79
    @Felipe. E de rau, se pare ca Lotus e interesata de Petrov.
    7 1
  • Marius60
    @Nicu Si cardinalii de la Vatican l-au oferit lui Fernando titlul de Papa onorific. O sa fie primul pontif care o sa conduca singur Papamobilul.
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru