Lotus anunţă programul pentru testele de la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.04.2012
Lotus a anunţat că belgianul Jerome D'Ambrosio va pilota în premieră pentru echipă în prima zi de teste de la Mugello.

Lotus a devenit marţi a doua echipă care confirmă planurile pentru sesiunea de teste care va avea loc în perioada 1-3 mai pe circuitul de casă al Scuderiei Ferrari de la Mugello.

Astfel, pilotul de rezervă Jerome D'Ambrosio va urca pentru prima oară la volanul monopostului E20 în prima zi de teste, iar pilotul belgian este încântat de oprtunitatea care i se oferă.

"Este o oportunitate incredibilă pentru mine şi vreau să mulţumesc echipei Lotus pentru că îmi oferă şansa să experimentez E20. Este un monopost grozav şi abia aştept să-l pilotez. Va fi important pentru mine să revin într-un monopost de Formula 1 după şase luni. Am spus tot timpul că un post de al treilea pilot într-o echipă de top ar fi mai bun pentru cariera mea în acest an şi încep să văd beneficiile acestei strategii", a declarat el.

După testul lui D'Ambrosio de luni, Kimi Raikkonen va urca la volan în a doua zi, iar Romain Grosjean în ultima zi. D'Ambrosio a concurat anul trecut pentru Virgin Racing, actuala Marussia, însă nu a reuşit să-şi păstreze locul în echipă şi pentru sezonul curent.

Cealaltă echipă care a confirmat deja programul testelor este McLaren, însă Lewis Hamilton a anunţat că vrea să participe la sesiune în ciuda faptului că nu a fost inclus pe lista iniţiala formată din piloţii de rezervă Pedro de la Rossa şi Oliver Turvey.

Via | Lotus

Comentarii (2)

  • de la Rosa
    de la Rosa parca nu mai era pilot de teste la McLaren, ci pilot titular la HRT. Cred ca e Gary Paffett cel la care va referiti.
    13 0
  • kimi campion
    12 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru