Lotus încheie războiul de presă cu Proton

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.09.2010
Lotus Racing a anunţat că nu va mai face niciun comentariu pe tema conflictului juridic cu Proton legat de drepturile de a folosi numele Team Lotus în sezonul 2011.

Inceptul acestei săptămâni a fost marcat de un conflict de la distanţa dintre Lotus Racing şi constructorul malaezian Proton pe tema drepturilor de utilizare a numelui Team Lotus.

Echipa condusă de Tony Fernandes susţine că a achiziţionat drepturile de a utiliza numele Team Lotus de la David Hunt, fratele fostului campion mondial James Hunt, în timp ce Proton afirmă că deţine toate drepturile pentru care britanică, inclusiv în Formula 1.

În urma numeroaselor controverse pe acest subiect, oficialii Lotus Racing s-au întâlnit cu reprezentaţii Proton şi au anunţat că nu vor mai face niciun comentariu pe marginea acestyui subiect până la remedierea conflictului.

"Pentru a uşura confuzia publicului în privinţa problemei dintre Lotus Racing şi Proton/Lotus Group, acţionarul Lotus Racing a avut recent oportunitatea de a se întâlni cu Tun Dr Mahathir, consultantul Proton. Întâlnirea a avut loc pentru a discuta în persoană şi pentru a ajunge la o înţelegere pentru viitorul curs al acţiunilor Lotus Racing.

Lotus Racing consideră că acţionează conform drepturilor sale şi, ca rezultat al acestei întâlniri, echipa nu va mai face niciun comentariu asupra acestei probleme", se precizează într-un comunicat de presă al echipei Lotus Racing.

Via | Lotus Racing

Comentarii (1)

  • Lotus... Macar in asa ceva sa fie si ei bun... dar vad ca renunta:))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru