Lotus laudă parcursul fără greşeală al lui Grosjean

de Daniel Popescu
Joi, 28.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier este încântat de parcursul lui Romain Grosjean în primele două curse ale anului, în special datorită faptului că a evitat să comite greşeli de natura celor de anul trecut.

Romain Grosjean a primit o nouă şansă la Lotus în acest sezon, după numeroasele greşeli de pilotaj comise pe parcursul anului trecut.

Francezul a obţinut un punct în Australia după ce a avut defecţiuni tehnice la monopost, pentru ca ulterior să termine pe şase la Sepang chiar în faţa coechipierului Kimi Raikkonen. Progresele au fost remarcate inclusiv de şeful Eric Boullier, care este încurajat de parcursul francezului din startul acestui sezon.

"Cred că am văzut un Grosjean puternic care a făcut o cursă bună. Ştim că are un ritm bun pe un tur de circuit, aşa că totul este să se califice bine şi să aibă o cursă normală. Toată munca pe care a depus-o a dat rezultate, iar asta este încurajator", a declarat fracenzul pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
În plus, Boullier nu este îngrijorat de faptul că Grosjean a obţinut doar locul 11 pe grila de start de la Sepang, întrucât vremea a jucat un rol important în prestaţia sa sub aşteptări.
"Ştim că are un ritm bun de cursă şi în mod normal nu se califică doar pe locul 11. Poate avea parte de un weekend de cursă aşa cum ne aşteptăm de la el", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • E clar la Grosjean fiecare cursa normala a ajuns sa fie recompensata,
    daca in ultimul tur e pe pista nu conteaza pozitia atunci pentru el e o victorie.

    La cat mai multe victorii dintr-astea Romain
    7 11
  • aveti rabdare !
    Au fost doar 2 curse,stati sa vedeti cand va crede el ca e mai pilot decat toti plotii si va trece prin ei :)))) !
    15 7
  • Sa incep cu o gluma: probabil ca a abandonat prea repede Alonso si nu a avut timp sa il mai ajunga :)
    Lasand gluma la o parte Grosjean este un pilot talentat, din pacate nu si cerebral. Ca pilot de curese este bine sa fii impulsiv cu conditia sa iti si iasa, anul trecut lui Grosjean nu prea i-a iesit nimic. Eu zic totusi ca in timp poate ajunge un pilot bun. Stilul lui de pilotaj din sezonul trecut imi aminteste un pic de JP Montoya.
    13 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru