Lotus: "Monopostul nu este deloc acolo unde vrem să fie"

de Daniel Popescu
Marti, 25.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gerard Lopez a admis că monopostul Lotus este departe de pretenţiile sale, însă este încrezător că echipa va reuşi treptat să se apropie de performanţele de anul trecut.

Prima cursă a fost ca o jumătate de sesiune de teste pentru noi. Monopostul nu este nici pe departe acolo unde ar trebui să fie.

Gerard Lopez
Proprietar Lotus
Lotus a avut un început dezamăgitor de sezon cu două abandonuri suferite în Australia din motive tehnice, generate parţial şi de absenţa din prima sesiune de teste.

Proprietarul Gerard Lopez, care a preluat temporar şi rolul de şef după plecarea lui Eric Boullier, a admis că echipa este departe de performanţele pe care le aşteaptă.

"Am fost prinşi pe picior greşit. Prima cursă a fost ca o jumătate de sesiune de teste pentru noi. Monopostul nu este nici pe departe acolo unde ar trebui să fie şi, chiar dacă am fi terminat cursa cu un nivel adecvat de performanţă, am fi fost în top 10. Nu este o catastrofă, dar nici nu suntem acolo unde vrem să fim", a declarat el.

Întâi vom încerca să terminăm, apoi să câştigăm puncte şi apoi să obţinem podiumuri.

Gerard Lopez
Proprietar Lotus
Totuşi, Lopez este optimist că Lotus va înregistra gradual progrese şi că, la un moment dat, va fi capabilă să obţină podiumuri pe parcursul acestui sezon.

"Avem deja o nouă aripă spate, o nouă aripă faţă şi o nouă podea pentru cursa din Malaysia, aşa că forţăm, dar trebuie să rămânem precauţi.

Nu vrem să rămânem în urmă, iar până la Barcelona trebuie să obţinem performanţe. În următoarele două curse vom face tot ce putem pentru a obţine performanţe bune. Întâi vom încerca să terminăm, apoi să câştigăm puncte şi apoi să obţinem podiumuri. Ştim că monopostul este competitiv, aşa că după ce motorul este pregătit ar trebui să fim acolo unde vrem", a adăugat el.

Via GrandPrix247

Comentarii (2)

  • astept
    6 3
  • Marius
    Bine macar ca nu mai spune ca o sa fie greu de copiat nasul monopostului lor.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru