Lotus nu este îngrijorată de lipsa de formă din Malaysia

de Daniel Popescu
Luni, 25.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus susţine că se aştepta să nu fie capabilă să repete constant victoria de la Melbourne şi atribuie prestaţia mai modestă din Malaysia echilibrului de forţe din Formula 1.

Lotus a început sezonul 2013 cu o victorie pe circuitul de la Melbourne, însă în Marele Premiu al Malaysiei Romain Grosjean şi Kimi Raikkonen au terminat doar pe locurile şase şi şapte.

Într-o cursă în care Red Bull şi Mercedes au monopolizat atenţia, Raikkonen a comis mai multe erori de pilotaj, însă şeful Eric Boullier afirmă că rezultatele au ca explicaţie echilibrul de forţe din Formula 1 dintre cele patru echipe de top.

"Este o predicţie pe care am avut-o după testele de iarnă. Va fi foarte, foarte echilibrat. Din cauza situaţiei cu gestionarea pneurilor, ne putem aştepta de fiecare dată la un alt câştigător. Dar putem spune cu siguranţă că suntem în top patru, pentru că Ferrari, McLaren, Red Bull şi noi sunt foarte, foarte apropiaţi", a declarat francezul.

Urmareste Automarket
Referindu-se strict la cauzele care i-au împiedicat pe piloţii echipei să termine pe podium, Boullier a nominalizat ploaia de la start şi imposibilitatea de a promova în pluton.

"Calificările au fost pe ploaie, iar apoi nu am avut cel mai bun start.

După aceea am pierdut foarte mult în primul stint comparativ cu liderii, în special cu Mercedes. Dacă comparăm ritmul de cursă pe care l-am avut după aceea, nu am fost prea departe", a mai precizat el.

Comentarii (4)

  • @ Eric Boullier
    este visator seful de la lotus - sintem in top 4 , ferarri , mclaren , red bull si noi.........pai mclaren ce cauta in top 4 sau a vrut sa spuna mercedes !
    17 1
  • Daca Hamilton o tine ca in Malaesya cred ca ar trebui sa se teme de el cei de la Lotus.
    10 2
  • `Lotus nu este îngrijorată de lipsa de formă din Malaysia`... ar trebui
    12 1
  • mirel_f1
    e clar ca o cursa nu seamana cu alta .............
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru