Lotus pregăteşte un anunţ "incredibil de spectaculos" despre viitorul echipei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.04.2011
Lotus va face un anunţ "incredibil de spectaculos" despre viitorul echipei în 27 aprilie, care ar putea avea legătură cu procesul în care este implicată cu Renault.

Lotus a transmis miercuri seară un comunicat de presă în care invită jurnaliştii şi fanii la un eveniment care va avea loc în localitatea Duxford din Marea Britanie în 27 aprilie.

Pe lângă un test aerodinamic în linie dreaptă programat în localitate, Lotus va face un anunţ important legat de viitorul echipei, însă malaezienii nu au dezvăluit nimic despre subiectul pe care îl vor aborda.

"Team Lotus te invită la Muzeul Războiului Imperial din Duxford, Marea Britanie, în 27 aprilie pentru un anunţ incredibil de spectaculos despre viitorul echipei noastre. Nu-ţi putem spune încă despre ce anunţ este vorba, dar te asigurăm că merită să vii alături de noi pentru a vedea. În plus, vom rula monopostul T128 într-un test aerodinamic în linie dreaptă", precizează Lotus în invitaţia trimisă miercuri.

Presa internaţională speculează că anunţul ar putea avea legătură cu procesul în care Lotus este implicată alături de Renault pe tema numelui de echipă pe care îl utilizează în Formula 1.

Via | Lotus

Taguri: Lotus, Team Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru