Lotus Racing va avea echipă în GP2 în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.09.2010
Lotus Racing va beneficia de o echipă în sezonul 2011 al competiţiei GP2 prin intermediul CEO-ul Tony Fernandes.

Lotus Racing şi-a îndeplinit obiectivul de a crea o pepinieră de tineri piloţi pentru Formula 1 prin intermediul unei echipe de GP2.

Organizatorii competiţiei au anunţat marţi ca una dintre cele 13 echipe care vor concura în sezonul 2011 este Team Air Asia, deţinută de omul de afaceri malaezian Tony Fernandes, CEO-ul Lotus Racing.

"Team Air Asia este o echipă nouă construită pe baza unei relaţii strânse cu o echipă actuală de Formula 1 condusă de Tony Fernandes. Seriozitatea prezentării, ambiţiile şi proiectul lor global au fost foarte atrăgătoare şi în perfectă concordanţă cu toate echipele noastre. Suntem foarte încântaţi să primim o echipă din Asia în paddock", a declarat Bruno Michel, organizatorul competiţiei GP2.

Lotus Racing va utiliza echipa Team Air Asia pentru a testa noi piloţi care pot face pasul spre Formula 1 în viitorul apropiat. De asemenea, malaezienii deţin şi o echipă cu care concurează în competiţia World Series by Renault.

.

Via | GP2 Series

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru