Colin Kolles, favorit să cumpere Caterham. Există alţi trei investitori interesaţi

de Daniel Popescu
Luni, 30.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Colin Kolles este în discuţii avansate cu Tony Fernandes pentru achiziţionarea echipei Caterham, însă exista alţi trei potenţiali investitori interesaţi, potrivit unor surse din presă internaţională.

Esential 4 investitori sunt interesati de achizitionarea echipei Caterham
Situaţia celor de la Caterham începe să se limpezească după apariţia primelor informaţii cu privire la vânzarea echipei care ocupa ultimul loc în clasamentul constructorilor.

După ce presa internaţională a relatat despre interesul proprietarului Tony Fernandes de a vinde echipa, iar Kamui Kobayashi a admis că britanicii au nevoie de ajutor financiar, publicaţia Autosport a dezvăluit noi detalii.

Potrivit sursei citate, Colin Kolles este principalul favorit să cumpere Caterham de la Fernandes. Germanul de origine romană este implicat şi în proiectul Forza Rossa, echipă care ar putea primi acordul FIA de a concura în 2016, astfel ca acesta şi-ar asigura prezenţa în Formula 1: în cazul în care Forza Rossa primeşte acordul FIA, aceasta ar putea utiliza infrastructura Caterham. În caz contrar, Kolles ar reveni în Formula 1 şi ar prelua echipa Caterham, probabil cu alţi parteneri financiari decât cei de la Forza Rossa.

Totuşi, Autosport afirmă că există alţi trei investitori interesaţi de Caterham, ceea ce sugerează că Fernandes nu a luat încă o decizie finală. Publicaţia citată afirmă că viitorul Caterham ar putea fi clarificat până la startul Marelui Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul acestei săptămâni.

Update: Jurnalistul Adam Cooper susţine că echipa va fi cumpărată de fapt de un grup de investitori, printre care se numără oameni de afaceri din Elveţia şi Dubai, care nu doresc să aibă parte de publicitate.

Echipa ar urma să-şi păstreze sediul şi fabrica, dar şi numele Caterham. 

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Kolles cumpara Caterham si apoi Caterham se retrage,deja vu, un alt caz HRT.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru