Vânzarea echipei Caterham a devenit iminentă

de Daniel Popescu
Vineri, 27.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham este pe punctul de a vinde echipa de Formula 1, element confirmat indirect inclusiv de proprietarul Tony Fernandes pe reţeaua de socializare Twitter.

Esential 11 este cea ma buna clasare a celor de la Caterham in 2014 (Monaco)
Presa internaţională speculează de mai mult timp că britanicii de la Caterham vor să vândă echipa de Formula 1 din cauza rezultatelor modeste înregistrate în cei aproape cinci ani de la debutul în competiţie.

Anterior, proprietarul Tony Fernandes a negat informaţiile şi a precizat că este doar în căutarea unui investitor, însă jurnalistul britanic Adam Cooper afirmă că vânzarea echipei Caterham este iminentă.

Potrivit sursei citate, Caterham va anunţa în câteva zile vânzarea echipei, element confirmat indirect şi de Fernandes. Într-un ultim post pe reţeaua de socializare Twitter înainte de a-şi închide contul, omul de afaceri malaysian s-a limitat să afirme că "Formula 1 nu a funcţionat pentru Caterham Cars".

Identitatea cumpărătorului echipei nu este cunoscută, însă se anticipează că acesta va opera numeroase schimbări în structura de conducere.

Potrivit unor informaţii anterioare, şeful Cyril Abiteboul ar urma să revină la Renault pentru a lucra la fabrica de motoare de la Viry.

Sursa citată afirmă că niciuna dintre cele două echipe care vor să concureze în Formula 1 din 2016, Haas Formula şi Forza Rossa, nu este implicată în achiziţionarea Caterham.

Via Adam Cooper

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru