Caterham neagă zvonurile despre vânzarea echipei, dar caută investitori

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Caterham susţin că grupul britanic, din care fac parte constructorul de maşini sport şi echipa de Formula 1, nu este de vânzare, însă admit că sunt în căutarea unor investitori.

Esential 2010 este sezonul in care a debutat Caterham in Formula 1, sub numele Team Lotus
Presa din Asia a relatat la începutul acestei săptămâni că Tony Fernades vrea să vândă grupul Caterham, care deţine, printre altele, constructorul de maşini sport şi echipa care concurează în Formula 1.

Producătorul britanic a infirmat însă zvonurile prin intermediul unui comunicat de presă în care admite însă că este în căutarea unui investitor care să contribuie la dezvoltarea generală a grupului.

Grupul Caterham nu este de vânzare. Iubim ceea ce construim şi căutăm întotdeauna investiţii.

Tony Fernandes
Proprietar Caterham
"Grupul Caterham nu este de vânzare. Iubim ceea ce construim şi căutăm întotdeauna investiţii. Nu este cu nimic diferit faţă de cum am început cu AirAsia. Da, avem întotdeauna provocări şi luăm decizii de la baza structurii proceselor în cadrul grupului.
Este o afacere normală. Asta nu înseamnă că vindem"
, a declarat Fernandes făcând referire şi la compania aeriană low-cost AirAsia pe care o deţine.

Caterham nu a obţinut niciun punct în primele cinci curse ale sezonului, în contextul în care rivalii tradiţionali de la Marussia au reuşit să câştige duminică la Monaco primele puncte din istorie. Fernandes a declarat anterior că va retrage Caterham din Formula 1 dacă nu va câştiga niciun punct în sezonul 2014.

Via Caterham

Comentarii (2)

  • apoi.... cam cu asemenea zvonuri a inceput si sfarsitul HRT .... cu toate ca acolo nu era sustinere financiara deloc din spate. Fernandes totusi mai poate sustine cat de cat....
    0 0
  • Test Driver 01
    Evident ca nu este de vanzare de aia o firma de consultanta foarte serioasa cauta sa vanda tot grupul Catherham pentru vreo 450 milioane... Plus sa fim seriosi... nu prea le-a iesit in Formula 1... fara suparare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru