Cyril Abiteboul

Marti, 12 Ianuarie 2021 | F1 TOP

Cyril Abiteboul părăsește Renault: francezii caută un nou șef pentru echipa de Formula 1

Renault a anunțat un nou CEO pentru brandul Alpine, dar și plecarea lui Cyril Abiteboul din cadrul grupului. Francezii trebuie să numească acum un nou șef pentru noua echipă Alpine F1.
Duminica, 04 Octombrie 2020 | F1 TOP

Șeful Renault F1: “Ne vom îndeplini obligațiile dacă Red Bull ne va cere să le furnizăm motoare”

Renault își va îndeplini obligațiile de furnizor de motoare dacă Red Bull va solicita propulsoare pentru sezonul 2022, a declarat Cyril Abiteboul, șeful echipei franceze de Formula 1. Dacă Red Bull nu va ajunge la un acord cu Mercedes sau Ferrari, Renault va fi obligat de actualul regulament să furnizeze motoare pentru Red Bull și AlphaTauri, întrucât are cei mai puțini clienți în prezent.
Joi, 03 Iulie 2014 | Formula 1

Cyril Abiteboul este noul director executiv al Renault Sport F1

Renault Sport F1, compania care produce motoarele pentru Red Bull Racing, l-a numit pe Cyril Abiteboul în funcţia de director executiv, în urma unor schimbări majore venite pe fondul performanţelor modeste înregistrate de nouă unitate de propulsie pentru 2014.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Formula 1

Vânzarea echipei Caterham a devenit iminentă

Caterham este pe punctul de a vinde echipa de Formula 1, element confirmat indirect inclusiv de proprietarul Tony Fernandes pe reţeaua de socializare Twitter.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Formula 1

Caterham: "Ratarea locului 10 la constructori nu ne afectează viitorul"

Caterham susţine că are viitorul asigurat în Formula 1 în ciuda faptului că a încheiat sezonul pe locul 11 în clasamentul constructorilor, astfel că nu va primi niciun ban din drepturile TV.

Tag-uri similare

Caterham, Cyril Abiteboul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru