Lotus: "Raikkonen trebuie să rămână constant pentru a lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Marti, 11.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier consideră că parcursul constant al lui Kimi Raikkonen îl poate ajuta să lupte pentru titlul mondial chiar dacă nu câştigă curse.

Kimi Raikkonen a urcat pe locul trei în clasamentul general după ce a terminat pe cinci Marele Premiu al Italiei şi, chiar dacă decalajul faţă de liderul Fernando Alonso a crescut la 37 de puncte, rămâne în lupta pentru titlul mondial.

Finlandezul nu a obţinut încă nicio victorie în acest sezon, însă şeful Eric Boullier crede că pilotul trebuie să continue în acelaşi ritm şi să se ferească de eventuale abandonuri.

"Abordarea sa este bună. Cheia pentru campionat este să câştigăm des cât mai multe puncte şi să fim consecvenţi. Am spus asta de la începutul sezonului şi se confirmă acum. Aşa că aşteptăm cu nerăbdare următoarele curse pentru că ar trebui să se potrivească mult mai bine monopostului nostru", a declarat francezul.

Urmareste Automarket
Raikkonen îl va avea din nou drept coechipier în Singapore pe Romain Grosjean, care va reveni în cockpitul monopostului E20 după o cursă de suspendare pentru incidentul în care a fost implicat în startul cursei de la Spa-Francorchamps.
Boullier crede că pauza forţată l-a ajutat pe francez să-şi înveţe lecţia primită şi este încrezător că acesta nu va mai fi implicat în incidente.

"A învăţat multe pentru că atunci când eşti în monopost poţi avea doar o conversaţie radio în cap. Când stai în garaj şi urmăreşti ambele monoposturi poţi învăţa mult mai multe. Cu siguranţă şi-a învăţat lecţiile şi ştiu că este nerăbdător să revină în monopost în Singapore", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Daca o sa castige Raikko in primul an de revenire, pleaca Schumi la dat cu moto din nou
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru