Lotus şi Sauber anunţă update-uri majore pentru Spania

de Daniel Popescu
Luni, 05.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus şi Sauber vor introduce îmbunătăţiri semnificative pentru Marele Premiu al Spaniei cu scopul de a obţine primele puncte din acest sezon.

Esential 11 este cea mai buna clasare a sezonului pentru Lotus (Romain Grosjean, Malaysia)
11 este cel mai bun rezultat obtinut de Sauber in acest sezon (Adrian Sutil, Australia)
Lotus şi Sauber sunt singurele echipe cu tradiţie care nu au obţinut niciun punct în sezonul 2014, însă ambele pregătesc update-uri majore pentru prima cursă europeană a sezonului.

Lotus speră la un nou spor de performanţă din partea motorului furnizat de Renault şi va introduce modificări la sistemul de răcire.

"Avem un nou sistem de răcire şi un nou bodywork, un update major, plus alte update-uri la aripa spate. Toate îmbunătăţirile pe care le-am adus până acum au reprezentat un progres. În plus, în China am primit mai mulţi cai putere de la Renault şi sper să facem un nou pas în faţă la Barcelona", a declarat directorul tehnic Nick Chester.

Între timp, conform unui anunţ anterior, Sauber va introduce un nou şasiu pentru Marele Premiu al Spaniei, a cărui principală caracteristică este masa mai mică.

În plus, echipa va introduce schimbări majore la aripa faţă şi va utiliză o nouă carcasă pentru motor, la care se adaugă şi noi placi exterioare pentru caroserie. Nu în ultimul rând, echipa elveţiană va beneficia de o nouă versiune software pentru motorul furnizat de Ferrari.

"Sperăm să convertim aceste eforturi în îmbunătăţirea timpilor. Totuşi, ştim că toate celelalte echipe progresează, aşa că va fi interesant să vedem unde suntem. Cu siguranţă vom da totul pentru a lupta pentru puncte", a explicat Giampaolo Dall'Ara, şeful inginerilor de cursă de la Sauber.

Via F1Fanatic, F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru