Lotus speră să termine în puncte în cursa din China

de Daniel Popescu
Vineri, 03.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean şi Pastor Maldonado speră să termine în puncte Marele Premiu al Chinei şi să revină astfel după rezultatele modeste din Malaysia.

Lotus a obţinut doar un loc 11 în Marele Premiu al Malaysiei prin Romain Grosjean, în timp ce Pastor Maldonado a fost nevoit să abandoneze din cauza unor defecţiuni tehnice.

Echipa nu a obţinut puncte nici în etapa de debut de la Melbourne, însă piloţii sunt încrezători că pot termina în primii 10 în Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Am avut câteva probleme de fiabilitate, dar echipa lucrează din greu la asta şi ne aşteptam să fie rezolvate până în China. Sper să avem un weekend curat şi ar trebui să câştigăm ceva puncte. Cred că ar trebui să fim într-o poziţie similară precum cea din prima şi a doua cursă, adică să luptăm pentru primele 10 poziţii în calificări şi apoi şi în cursă", a precizat Romain Grosjean.

Urmareste Automarket
La rândul său, Pastor Maldonado anticipează progrese pentru etapa de la sfârşitul săptămânii viitoare, însă evită să facă predicţii cu privire la performanţele pe care le poate obţine.

"Shanghai este întotdeauna un circuit special, aşa că este foarte dificil de prezis.

Este destul de frig şi trebuie să eviţi caracterul subvirator al monopostului. Cred că avem multe instrumente la dispoziţie pentru a încerca să facem monopostul să funcţioneze bine şi sunt sigur că vom avea o cursă bună", a declarat venezueleanul.

Via Lotus

Comentarii (1)

  • Daca iei in considerare rezultatele dezastroase ale echipelor client motorizate Merc, mai putin Williams, dar si acestia subtirei, nu poti sa nu apreciezi ca de fapt nu numai motorul conteaza, conteaza intregul pachet, sasiu + motor, iar la echipa de uzina acesta este cel mai reusit de pe piata in ultimii doi ani.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru