Lotus spera sa incheie prima cursa din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.03.2010
Obiectivul echipei Lotus pentru Marele Premiu al statului Bahrain este sa ajunga la linia de sosire cu Jarno Trulli si Heikki Kovalainen.

Lotus F1 Racing este una dintre cele trei noi echipe care vor debuta in Formula 1 incepand din acest sezon, iar malaezienii spera sa reuseasca performanta de a termina cursa din Bahrain.

Chiar daca poarta numele legendarei echipe Lotus fondate de Colin Chapman, actuala Lotus F1 Racing nu are nicio legatura cu aceasta, insa brandul pe care il poarta obliga team-ul sa obtina rezultate rezonabile.

"Sa avem monoposturile Lotus pe grila de start va fi o ocazie importanta pentru toti cei implicati si pentru fanii care ne-au sprijinit absolut fantastic de la lansarea noastra din urma cu sase luni. Suntem putin mai lenti decat celelalte echipe mari, dar vom fi acolo cu pasiune, munca si cu viziune clara. Obiectivul nostru pentru primul Mare Premiu este sa terminam cursa si apoi sa ne imbunatatim rezultatele cursa de cursa", a declarat Tony Fernandes, seful echipei Lotus F1 Racing.

Declaratiile oficialului malaezian sunt intarite de directorul tehnic Mike Gascoyne, care este increzator in abilitatile echipei de a obtine un rezultat satisfacator in Bahrain.

"Sesiunile de teste au fost foarte productive, am avut o fiabilitate generala foarte buna si echipa este in forma pentru prima cursa", a precizat britanicul.

Lotus F1 Racing mizeaza pe Jarno Trulli si Heikki Kovalainen in primul sezon de Formula 1.

Via | Lotus

Comentarii (2)

  • LOTUS
    "Chiar daca poarta numele legendarei echipe Lotus fondate de Colin Chapman, actuala Lotus F1 Racing nu are nicio legatura cu aceasta".....

    Ati folosit atat de mult aceasta expresie incat pe mine unul a inceput sa ma deranjeze. Ce criterii ar fi trebuit sa indeplineasca echipa actuala ca sa respecte numele de LOTUS-fosta echipa. Sau daca mereu aduceti aminte de echipa condusa de Colin Chapman va rog sa ne comunicati ce legatura este intre echipa Renault de astazi si cea din anii `77-`85, sau ce legatura este intre echipa Honda din anii`63-`68 cu cea care a concurat pana in 2008.... Concluzie: Numele si atat. Deci va rog sa nu mai folositi expresia citata mai sus. Oricum pentru mine personal este o mare bucurie faptul ca LOTUS si atat a revenit in F1 si le doresc mult succes
    2 3
  • Lucian
    a admis ca recunoaste ca
    ca o completare la postarea lui marian... si expresiile gen.... "Michael Schumacher recunoaste ca obiectivul sau este sa cucereasca titlul"..... si multe alte fraze de genul :))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru