Lotus speră să se apropie de Williams în Malaysia

de Daniel Popescu
Vineri, 20.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus speră ca în Malaysia să pătrundă în a treia parte a calificărilor şi să se apropie de rivalii de la Williams.

Williams a început sezonul 2015 cu un dublu abandon în chiar primul tur al Marelui Premiu al Australiei, astfel că performanţele reale ale echipei în ritm de cursă sunt încă dificil de estimat.

Totuşi, ambii piloţi ai echipei au reuşit să ajungă în ultima parte a calificărilor, iar directorul tehnic Nick Chester speră ca acest lucru să se repete şi în Marele Premiu al Malaysiei. Oficialul echipei britanice îşi propune însă şi un obiectiv ambiţios: să se apropie de nivelul celor de la Williams, în contextul în care echipa britanică a luptat cu Ferrari pentru ultimul loc pe podium la Melbourne.

Urmareste Automarket
"Suntem destul de mulţumiţi de performanţa monopostului.
Se pare că putem lupta cu regularitate pentru ultima parte a calificărilor, dar vrem să ne apropiem mai mult şi să reducem diferenţa de Williams pentru a ne îndepărta de grupul din spatele nostru. Performanţa monopostului a fost destul de bună de la început: piloţii au fost mulţumiţi, monopostul a fost uşor de pilotat şi am lucrat bine cu pneurile. Sâmbătă am fost cu siguranţă în formă, pentru că am ajuns cu ambele monoposturi în Q3"
, a precizat el.

În plus, Chester consideră că Lotus ar fi putut termina cu un pilot în primii cinci în absenţa accidentului suferit de Maldonado şi a defecţiunii tehnice înregistrate de Grosjean.

"Dacă nu am fi avut parte de acel accident nefericit şi de scurgerea de la sistemul de răcire, probabil că am fi putut ocupa locurile cinci şi şase. Ambii piloţi s-au calificat în faţa lui Felipe Nasr, care a terminat pe cinci, iar stintul nostru lung de vineri a arătat bine, aşa că nu vedem niciun motiv pentru care piloţii noştri nu ar fi putut obţine astfel de rezultate", a adăugat el.

Via Lotus

Comentarii (7)

  • Ai vrut sa spui ca Lotus a inceput 2015 cu un dublu abandon, nu Williams.
    20 1
  • F1 Vision
    Inlocuiti "Williams" cu "Lotus" :P
    16 2
  • Am impresia ca astia cred ca la Kuala Lumpur pe pista vor fi tot 11 monoposturi..............
    7 3
  • Pana una alta ei au ajuns in q3 spre deosebire de altii care pe deasupra construiesc un imperiu:p
    10 3
  • Voua va place sistemul asta de calificari? E atat de previzibil si de monoton... Nu era mai frumos cand fiecare avea un singur tur de facut? Vedeam fiecare masina si pilot in parte.
    5 3
  • saab 88
    @ calinjv,era mai frumos când aveau o ora la dispoziție si ture nelimitate plus motoare anume pt calificări!
    0 0
  • S5x-theNewSupressor
    Nu au redactorii astia treaba cu corecturile.... daca "articolele" sunt facute pe genunchi la un gratar... care este chiar dreptul si obligatia lor :)))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru