Lotus sugerează concedierea lui Gascoyne în lipsa performanţelor în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.09.2011
Tony Fernades a sugerat că Mike Gascoyne va părăsi funcţia de director tehnic al celor de la Lotus dacă echipa nu va concura în plutonul de mijloc în sezonul următor.

Aflată la cel de-a doilea sezon în Formula 1, Team Lotus este încă departe de pretenţiile unei echipe din plutonul de mijloc al Formulei 1, chiar dacă diferenţa faţă de astfel de echipe s-a micşorat comparativ cu anul trecut.

Patronul Tony Fernandes a avertizat însă că nu va accepta o situaţie similară şi în 2012, iar omul de afaceri malaezian a sugerat cţ într-o astfel de situaţie l-ar putea concedia pe directorul tehnic Mike Gascoyne.

"Cred că Gascoyne va fi primul care să spună asta dacă nu produce un monopost care să fie în plutonul de mijloc anul viitor după ce a avut la dispoziţie toate instrumentele. A făcut o treabă fantastică pentru a ne aduce acolo unde suntem acum, dar anul viitor este anul în care capetele tuturor sunt în joc", a declarat malaezianul.

În replică, Fernandes susţine că este conştient de misiunea pe care o are de îndeplinit anul viitor şi crede că Lotus îşi poate atinge obiectivele.

"Cred că Fernandes are dreptate să nu pună presiune pe noi şi să stabilească obiective, iar răspunsul meu este cţ Fernandes nu poate pune mai multă presiune decât punem noi înşine.

Acesta este obiectivul pentru întreaga echipă. Dacă te uiţi la echipele împotriva cărora încercăm să concurăm, poate că e vorba de Toro Rosso şi Williams. Au aceleaşi resurse. Pentru prima oară nu vom avea un motor nou şi o cutie de viteze nouă în monopost, avem o echipă stabilă şi un departament de design mult mai mare decât anul trecut", a precizat britanicul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru