Lotus va avea trei piloţi de teste în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.03.2011
Lotus a anunţat că Davide Valsecchi, Luiz Razia şi Ricardo Teixeira vor fi piloţii de teste şi de rezervă ai echipei pentru sezonul 2011.

La finalul ultimei sesiuni de teste din această iarnă, Lotus şi-a definitivat linia de piloţi cu care va aborda sezonul 2011 al Formulei 1. În ciuda faptului că testele din timpul sezonului sunt interzise, echipa malaeziană va miza pe serviciile a nu mai puţin de trei piloţi de teste şi de rezervă.

Astfel, Davide Valsecchi va fi pilot de teste, iar Luiz Razia va îndeplini rolul de al treilea pilot, cei doi urmând să participe la un număr nespecificat de sesiuni de antrenamente pe parcursul sezonului. Aceştia urmează să participe în acest an în competiţia GP2 alături de AirAsia, echipa fondată de şeful celor de la Lotus, Tony Fernandes.

Cei doi vor fi acompaniaţi de Ricardo Teixeira, care anul trecut a concurat alături de Mihai Marinescu în Formula 2, urmând să îndeplinească rolul de al doilea pilot de teste. Teixteira nu va concura în antrenamente, însă Lotus susţine că pilotul angolez face parte din planurile pe termen lung ale echipei.

Via | Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru