Lotus va fi sponsorizata de CNN in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.03.2010
Lotus F1 Racing a anuntat incheierea unui contract de sponsorizare cu televiziunea americana CNN.

Lotus F1 Racing, una dintre noile echipe acceptate pe grila de start a sezonului 2010, va beneficia de sprijinul financiar al prestigioasei televiziuni americane CNN.

Parteneriatul dintre cele doua parti a fost incheiat pe termen lung, iar logo-ul CNN va fi prezent pe monoposturile Lotus T127, pe combinezoanele pilotilor si pe echipamentul de lucru al mecanicilor.

Valoarea parteneriatului nu a fost anuntata, insa este cert ca Lotus F1 Racing va beneficia de numeroase buletine informative in cadrul emisiunilor difuzate de televiziunea americana.

"Suntem foarte mandri sa primim CNN in familia Lotus Racing. Este un semn al impactului pozitiv pe care il avem ca un brand atat de prestigios, familiar milioanelor de fani din intreaga lume si o sursa credibila de stiri a luat decizia de a deveni partenerul nostru", a declarat Tony Fernandes, seful echipei Lotus Racing.

Desi nu are nicio legatura cu echipa Lotus care a concurat in Formula 1 pana in 1994, Lotus s-a evidentiat in testele din aceasta iarna prin obtinerea unor rezultate mai bune decat rivalii de la Virgin Racing, dar si prin fiabilitatea buna a monopostului T127.

Via | Lotus F1 Racing

Taguri: CNN, Lotus, sponsor

Comentarii (2)

  • salutare
    cum vine asta,o stire despre Lotus data via Virgin Racing,nu e cumva o greseala?
    0 0
  • Nice..
    Ce bine arata noul Lotus ,imi pare bine ca au revenit.Nu mai bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru