Lotus va fi sponsorizata de Petrobras in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.03.2010
Presa braziliana sustine ca compania petroliera Petrobras va sponsoriza echipa Lotus cu 9 milioane de dolari incepand de la Marele Premiu al Spaniei.

Lotus F1 Racing este foarte aproape de a-si majora bugetul pentru sezonul in curs, in cazul in care informatiile venite din presa sud-americana se vor oficializa.

Potrivit televiziunii O Globo, compania braziliana Petrobras a ajuns la un acord cu echipa malaeziana pentru un contract de sponsorizare in valoare de 9 milioane de dolari. Intelegerea ar urma sa intre in vigoare incepand cu sezonul european al Formulei 1, mai exact de la Marele Premiu al Spaniei.

Compania petroliera nu a confirmat informatiile, insa a admis ca poarta negocieri cu Lotus pentru un astfel de parteneriat.

Petrobras nu este deloc straina de lumea Formulei 1, intrucat a sponsorizat Williams intre 1998 - 2008 si ajunsese la un acord similar cu Honda Racing pentru 2009 inainte ca japonezii sa se retraga din competitie. Petrobras este una dintre cele mai mari companii din lume, fiind pe locul 8 intr-un clasament al valorii de piata.

Via | James Allen

Taguri: Lotus, sponsor

Comentarii (2)

  • !
    Hahahaha...asta, si normal....a crescut rating-ul Formulei 1 cu revenirea lui Schumi, ce conteaza ca Lotus sucks :)) cat timp se vede bine si clar pe masina PETROBRAS
    0 5
  • Lotus e o legenda
    Degeaba spui tu ca "Lotus sucks", probabil nici macar nu stii ce a insemnat Lotus pentru Formula 1.
    Chiar daca acum este in portofoliul celor din Malaezia, Lotus este un nume urias, si personal sunt incantat ca am onoarea de a vedea masinile cu acest nume pe circuitele de formula 1. Ultimul mare pilot propus de acesta marca Formulei 1 fiind Mika Hakkinen, la inceputul anilor 90!
    Asa ca Respect Lotus!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru