Lotus vrea să continue cu Trulli şi Kovalainen şi în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.07.2010
Mike Gascoyne a dezvăluit că este foarte probabil că Lotus Racing să se bazeze pe serviciile lui Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen şi în sezonul viitor.

Lotus Racing este singura dintre noile echipe care a mizat în acest an pe o linie de piloţi cu experienţă, element vital în dezvoltarea monopostului.

Echipa malaeziană este determinată să câştige puncte cu regularitate anul viitor, iar pentru realizarea acestui obiectiv este foarte posibil să continue cu actualii piloţi, Heikki Kovalainen şi Jarno Trulli. Informaţia a fost dezvăluită marţi seara de Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei Lotus Racing.

"Cred că intenţia este să rămânem cu piloţii pe care îi avem. Cred că fac o treabă foarte bună. Kovalainen a devenit din ce în ce mai bun, şi-a recăpătat încrederea şi îl împinge foarte tare din spate pe Trulli. Aşa se întâmplă cu piloţii experimentaţi, dacă le oferi un monopost competitiv pot obţine performante. Trulli a demonstrat că încă poate avea tururi foarte buni atunci când are un weekend lipsit de probleme tehnice", a explicat britanicul motivele pentru care echipa merge pe mâna celor doi piloţi ai săi.

Anterior, presa internaţională a speculat că Lotus Racing este interesată să-l promoveze ca titular pe Fairuz Fauzy, actualul pilot de rezervă de naţionalitate malaeziană.

Un alt pas spre îndeplinirea obiectivelor pentru 2011 este semnarea unui parteneriat cu Renault pentru furnizarea motoarelor, încheierea contractului fiind dată că aproape sigură de presa internaţională.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru