Lotus vrea să lupte pentru locul patru în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.02.2012
Lotus speră să fie capabilă să lupte pentru locul patru în clasamentul constructorilor în sezonul 2012, principala sursă de optimism fiind Kimi Raikkonen.

Lotus a prezentat duminică seară primele imagini oficiale cu noul monopost E20 cu care va ataca sezonul 2012. După mai mulţi ani în care nu a reuşit să lupte de la egal la egal cu granzii de la Red Bull, Ferrari, McLaren şi Mercedes, ambiţia echipei britanice este să termine sezonul 2012 pe locul patru în clasamentul constructorilor.

Coproprietarul Gerard Lopez consideră că obiectivul este unul realist, mai ales că echipa va miza pe abilităţile fostului campion mondial Kimi Raikkonen.

"Speranţele noastre sunt să avem un sezon bun şi să facem ceea ce aşteptam de anul trecut. Sperăm să avem un monopost puternic şi piloţi buni, dintre care unul este un fost campion mondial. Sperăm să aducem monopostul în fruntea pachetului şi probabil vom încerca să stabilim ca obiectiv rezonabil pentru acest sezon locul patru", a declarat omul de afaceri luxemburghez.

Renault a sperat să înregistreze progrese majore încă de anul trecut prin introducerea unui sistem de evacuare frontal care a furnizat rezultate peste aşteptări în teste şi în primele două curse ale anului.

Ulterior, inginerii nu au putut continua dezvoltarea sistemului, iar progresele realizate de rivali au condus la un declin puternic al echipei spre finalul sezonului.

Via | Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru