Lotus vrea să termine cursa din Canada cu ambele monoposturi

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.06.2010
Lotus şi-a fixat ca obiectiv pentru Marele Premiu al Canadei să treacă linia de sosire cu ambele monoposturi.

Lotus Racing s-a evidenţiat în prima parte a acestui sezon drept cea mai competitivă dintre noile echipe, iar echipa malaeziană îşi propune să continue în acelaşi mod şi în Marele Premiu al Canadei.

Obiectivul trasat de directorul tehnic Mike Gascoyne este trecerea liniei de sosire cu ambele monoposturi, însă britanicul crede că, datorită numeroaselor accidente care au loc la Montreal, echipă ar putea fi capabilă chiar să câştige primele puncte.

"Este una dintre acele curse unde este posibil să câştigi puncte şi trebuie să ne punem într-o astfel de situaţie. Avem doi piloţi experimentaţi care ne vor ajuta să terminăm şi acesta este principalul obiectiv".

"Aducem câteva părţi noi, inclusiv un pachet pentru forţa de apăsare aerodinamică scăzută specific pentru Canada, aşa că vrem să contruim pe baza performanţelor deja obţinute, să nu avem probleme de fiabilitate şi două maşini să vadă steagul cu pătratele", a explicat britanicul.

Via | Lotus Racing

Comentarii (2)

  • rayn380
    Lotus
    Astia de ceva vreme se bazeaza tot mai mult pe noroc sau mai bine zis pe ghinionul celorlalti, probabil se tot roaga sa abandoneze vreo 10-12 piloti din fata lor, astfel incat sa ajunga si ei in primii 10. Frumoasa strategie baieti...daca mergeti pe principiul asta, o sa fie "bine"in continuare pt voi, dar din cate am observat pana acum, ceea ce va rugati voi, adica sa aibe ghinion cat mai multi din fata, se intoarce impotriva voastra si voi si asa amarati nu reusiti sa treceti linia de sosire al unui mare premiu.
    4 7
  • better luck next year
    poate la anul pe vremea asta , din moment ce recruteaza echipa de dezvoltare force india au sanse
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru