Magnussen: "O cursă pe ploaie m-ar putea propulsa pe podium"

de Daniel Popescu
Sambata, 15.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kevin Magnussen speră ca ploaia să-şi facă apariţia în cursa din Australia pentru a avea şanse la o clasare pe podium la debutul în Formula 1.

Nu va fi uşor să ajung pe podium, în special dacă este uscat. Dar dacă circuitul este umed, orice se poate întâmpla, motiv pentru care sper să plouă.

Kevin Magnussen
Pilot McLaren
Kevin Magnussen a impresionat la debutul în Formula 1 după ce a obţinut locul patru în calificările Marelui Premiu al Australiei pentru McLaren.

Danezul a fost investigat de comisari sub pretextul că nu a incetinut suficient într-o zonă cu steaguri galbene după accidentul suferit de Kimi Raikkonen şi a riscat o penalizare pe grila de start, însă şi-a păstrat poziţia pe grila de start.

Pilotul echipei McLaren consideră că o eventuală ploaie l-ar putea ajuta să obţină podiumul în chiar prima sa cursă în Marele Circ.

"Voi încerca să mă bucur de ziua de mâine şi să fac tot ce pot. Nu va fi uşor să ajung pe podium, în special dacă este uscat. Dar dacă circuitul este umed, orice se poate întâmpla, motiv pentru care sper să plouă", a declarat el.

Prognoza meteo arată că una sau două averse slabe de ploaie şi-ar putea face apariţia în cursă, însă Magnussen va trebui să-i depăşească pe Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo sau Nico Rosberg pentru a-şi îndeplini obiectivul.

▶ Hamilton, pole position pe ploaie la Melbourne

Button: "Am ratat promovarea din cauza steagului galben

Sper să fiu rapid în cursă.

Există o singură echipă în fruntea tuturor, dar cred că pot lupta cu celelalte.

Jenson Button
Pilot McLaren
Steagul galben care l-ar putea retrograda pe grilă pe Magnussen i-a generat probleme şi coechipierului său Jenson Button. Acesta explică eliminarea din a doua parte a calificărilor prin faptul că a încetinit în zona accidentului lui Raikkonen.

"Monopostul a fost bun, am fost cel mai rapid atunci când mi-am făcut turul şi am fost în primii 10 până la final. Din păcate, nu am parcurs ultimul stint cu pneuri noi pentru că au fost afişate steagurile galbene în virajul trei. Sper să fiu rapid în cursă. Există o singură echipă în fruntea tuturor, dar cred că pot lupta cu celelalte", a precizat el. 

Marele Premiu al Australiei va avea loc duminică cu începere de la ora 08:00 şi va putea fi urmărit în România pe posturile de televiziune Dolce Sport, RTL şi M1, dar şi pe platforma online DolceTV.

▶ Formula 1 la TV, pe internet şi pe tablete în 2014: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ 

Comentarii (5)

  • Grosjean
    Si eu cred ca poate lupta cu restul echipelor, dar idea este sa termine cursa, aia-i problema. Daca in ultimele 10 ture, va merge mai incet... la ce-l ajuta ca se bate cu restul echipelor?
    7 0
  • #presh-mircea
    he he de azi strigam #CUTZU!
    2 2
  • Ma, sa te propulseze in vreun zid. Stai cuminte!
    Pacat de faptul ca pilotii trebuie sa mearga la consum. Mare pacat.
    6 4
  • bogdan
    Da unde i unu din cei mai buni piloti pentru care prima victorie e "just around the corner". Se pare ca daca nu mai e un fraier care sa i dezvolte masina gratis se departeaza serios2 de coltu" ala.
    4 0
  • Pentru cine doreste sa vada live Formula 1....streamuri : http://www.sports-tv.eu .... http://newsoccertv.com/flash2.php .
    Functioneaza perfect,va doresc vizionare placuta tuturor,la 08.am incepe ..mai este un sfert de ora..pt orice problema,ma gasiti pe yaho sau skype...maryolionheart1....sau facebook...MARYO LYONHEART...saper sa vedem un spectacol pe cinste... :).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru