Maldonado: "Lotus putea lupta cu Ferrari dacă avea buget"

de Daniel Popescu
Marti, 20.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado consideră că Lotus ar fi fost capabilă să lupte cu Ferrari dacă ar fi avut un buget generos precum al Scuderiei.

Poate că nu am fi câştigat curse, pentru că Mercedes are tot ce-i trebuie, dar am fi mult mai aproape de Ferrari şi Williams.

Pastor Maldonado
Pilot Lotus
Lotus ocupă locul 6 în clasamentul constructorilor cu 66 de puncte, o performanţă decentă în contextul în care echipa nu a dispus de resurse financiare pentru a dezvolta semnificativ monopostul pe parcursul sezonului.

Cu toate acestea, echipa a continuat să obţină puncte cu regularitate, ceea ce îl face pe Pastor Maldonado să considere că ar fi putut lupta cu Ferrari dacă echipa avea parte de un buget consistent.

"Calitatea oamenilor din echipă este una dintre cele mai bune din Formula 1. Singura problemă este cea financiară. Avem acelaşi monopost de la începutul sezonului şi încă luptam pentru puncte. Vă imaginaţi unde am fi fost dacă aveam situaţia necesară pentru a dezvolta monopostul? Poate că nu am fi câştigat curse, pentru că Mercedes are tot ce-i trebuie, dar am fi mult mai aproape de Ferrari şi Williams", a declarat el.

În acest context, Maldonado considerţ că Lotus ar fi putut ocupa locul doi sau trei în clasamentul constructorilor, ceea ce ar fi permis obţinerea unor venituri suplimentare din drepturile TV.

"Poate că nu pe locul doi, dar cu siguranţă puteam lupta pentru locul doi.

Locul doi sau trei, în spatele său aproape de Ferrari. Este întotdeauna dificil să prezici unde ai putea fi, dar cu siguranţă ar fi fost mai bine decât suntem acum. Este un monopost foarte bun", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (9)

  • ba chiar peste lejer
    6 4
  • Asta e din seria copii spun lucruri trasnite.
    17 4
  • @shade
    Din pacate are dreptate, astia au supravietuit la propriu anul asta in f1.
    13 4
  • Cristi
    La ce resurse au avut rezultatele au fost foarte bune. Are logica ce spune Maldonado.
    13 2
  • Atunci ce sa mai spui de Wiliams?
    5 0
  • Nu stiam de Maldonado ca prizeaza.......
    6 2
  • Daca Lotus avea bani nu alegeau un pilot platitor ca Maldonado
    8 1
  • Observ ca-n randul tot mai multor echipe si piloti se gaseste termenul "daca". Ba chiar as spune c-au devenit dependenti de el. De expresia "o sa" mai putini sunt indragostiti: doar pilotul si echipa dominanta.
    4 2
  • Si intrebarea este urmatoarea: Cine-i opreste pe cei de la Lotus sa aiba un buget mult mai mare cel actual?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru