Marinescu a abandonat în a doua cursă de F2 de la Algarve

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 29.04.2012
Mihai Marinescu a abandonat duminică din motive tehnice în a doua cursă de Formula 2 de pe circuitul Algarve din Portugalia.

Mihai Marinescu a ocupat poziţia a opta în calificările de duminică pentru a doua cursă de Formula 2 de la Algarve, însă a plecat de pe poziţia a şaptea după ce Victor Guerin a fost penalizat cu două poziţii pentru încălcarea regulamentului.

Braşoveanul în vârstă de 23 de ani a avut un start ezitant şi a pierdut o poziţie după primele viraje, pentru ca în al doilea tur să vină la boxe după ce radiatorul monopostului s-a spart.

Mecanicii au refuzat să-i înlocuiască radiatorul pentru a putea reveni pe circuit, iar românul nu şi-a putut ascunde frustrarea după ce a fost nevoit să abandoneze cursa.

Astfel, Marinescu rămâne doar cu punctul câştigat sâmbătă în prima cursă de Formula 2 de la Algarve pentru locul 10 şi a acumulat în total 31 de puncte după primele două etape.

Următoarea etapă de Formula 2 va avea loc în weekendul 25-27 amai pe circuitul de la Nurburgring.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru