Marinescu a abandonat in prima cursa de la Marrakech

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 01.05.2010
Mihai Marinescu a abandonat in prima cursa de la Marrakech in urma unor defectiuni tehnice, in momentul in care concura pe locul 5.

Mihai Marinescu a ratat oportunitatea de a-si trece in cont cateva puncte importante in clasamentul general al Formulei 2. Desi a reusit sa profite de cateva incidente in primul tur si sa urce de pe locul 12 al grilei de start pana pe pozitia a 5-a, brasoveanul a fost silit sa abandoneze in turul 7 din 22 in urma unor defectiuni tehnice la monopost.

FILMUL CURSEI:

Plecat de pe locul 12 al grilei de start, Marinescu nu a avut parte de un start excelent, insa a reusit sa urce rapid pana pe locul 10 gratie unor piloti care au luat startul de pe linia boxelor.

In al doilea viraj al circuitului, Bratt, Braily, Clarke si de Marco, patru dintre pilotii din plutonul fruntas, au fost implicati intr-un accident colectiv la iesirea din sicana si au abandonat in corpore. Marinescu a profitat abil si a reusit sa evite un contact cu unul dintre numerosii piloti implicati in acrosaj, urcand in acest fel pana pe locul 6 al clasamentului.

Safety Car-ul si-a facut aparitia pe circuit pentru cateva tururi, iar la reluarea cursei brasoveanul a profitat si a urcat pe locul 5 dupa depasirea olandezului Snoeks.

Cu toate acestea, Marinescu nu a putut profta prea mult de aceasta pozitie favorabila, intrucat a fost nevoit sa abandoneze in turul 7 in urma unor defectiuni tehnice la monopost. Romanul a incetinut brusc si s-a oprit in cele din urma pe marginea circuitului, ratand ocazia de a obtine puncte in aceasta cursa.

A DOUA SANSA

Marinescu are oportunitatea sa-si ia revansa pentru acest esec chiar in aceasta seara, cand va avea loc a doua sesiune de calificari, ce va stabili configuratia grilei de start pentru cursa a doua de la Marrakech de duminica dupa-amiaza.

Iata programul evenimentelor care au mai ramas de disputat la Marrakech:

 

 Eveniment  Ziua  Ora  Transmisii TV
 Calificari 2  sambata, 1 mai  20:00 - 20:30  
 Cursa 2  duminica, 2 mai  15:05 - 15:40  Eurosport 2 (live)

 

Comentarii (5)

  • eurosport
    de ce au intrerupt transmisia ? cum se poate asa ceva sa scrii peste tot ca e live si in turul 3 dai fotbal ?
    lasa-neeeeeeeeee
    7 2
  • DUMINICA E PE EURO 1
    In program scrie ca cursa de maine e pe eurosport 1, dar banui ca o sa dea tot fotbal , ca si acuma cand trebuia sa fie world series by renault.....da in fine banui ca numai la romani se difuzeaza asta...rusine
    4 0
  • @bubulina01
    http://formula1.automarket.ro/stiri/marinescu-pleaca-de-pe-locul-12-in-prima-cursa-de-la-marrakech-30143.html
    comentariul meu
    0 2
  • 1 Mai 1994 ...
    in the loving memory of Ayrton Senna ... R.I.P
    3 1
  • noname
    q2
    S-a calificat pe locul 6 pt duminica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru