Marinescu a "furat" startul şi a terminat pe 13 în Germania

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 04.09.2010
Mihai Marinescu a terminat pe locul 13 prima cursă de F2 de la Oschersleben după ce a fost penalizat pentru anticiparea startului.

Pentru prima oară în acest sezon, o cursă de Formula 2 s-a desfăşurat pe ploaie, însă acest lucru nu i-a permis lui Mihai Marinescu să termine în puncte.

Braşoveanul în vârstă de 21 de ani a anticipat startul şi a urcat fulgerător de pe locul 10 pe locul cinci, pe parcursul următoarelor tururi fiind depăşit de Clarke şi Palmer.

În cele din urmă, romanul este nevoit să intre la boxe pentru a efectua penalizarea cuvenită pentru anticiparea startului şi revine pe traseu pe locul 13. Cu această ocazie, pilotul nostru reeditează duelul cu Clarke, însă nu reuşeşte să îl depăşească şi termină în cele din urmă pe locul 13 şi, implicit, în afara punctelor.

Cursa a fost câştigată la pas de britanicul Dean Stoneman, care s-a impus cu peste 15 secunde în faţa lui Kazimieras Vasiliauskas şi Jolyon Palmer. A doua sesiune de calificări de la Oschersleben va avea loc sâmbătă de la ora 17:45, în timp ce a doua cursă se va desfăşura duminică de la ora 14:00, în direct pe EuroSport.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru