Marinescu a obţinut locul 5 în a doua cursă de F2 de la Algarve

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 04.07.2010
Mihai Marinescu a terminat pe locul 5 a doua cursă de Formula 2 de la Algarve, după ce a profitat de mai multe incidente în primul tur.

Mihai Marinescu a stabilit al nouălea timp în a doua sesiune de calificări de pe circuitul Algarve din Portugalia, reuşind astfel prima clasare în top 10 în acest weekend.

La startul cursei de duminică, romanul a profitat la maxim de numeroasele incidente petrecute în faţa sa şi a urcat patru poziţii. Mai întâi, Kazim Vasiliauskas şi Armaan Ebrahim au abandonat, în timp ce Benjamin Lariche a ajuns în coada plutonului. Tot în primul tur, Jack Clarke şi Kelvin Snoeks s-au acroşat şi au ieşit de pe traseu, fiind nevoiţi să abandoneze.

Ajuns pe locul 5, Marinescu a concurat fără niciun incident pe tot parcursul cursei şi a terminat la 15 secunde de câştigătorul Dean Stoneman şi la peste 10 secunde în urma lui Benjamin Bailly, clasat pe locul 4. Pentru performanta sa, Marinescu a primit 10 puncte şi a rămas pe locul 9 în clasament general cu 42 de puncte.

Următoarea etapă de F2 va avea loc peste două săptămâni pe circuitul Brands Hatch din Marea Britanie.

Comentarii (10)

  • BRAVO
    super tare locul 5 pentru Mihai. sa speram ca pe viitor sa fie cel putin tot asa de bine. Bravo Mihai !!!!!!!
    15 0
  • BRAVOOO
    Bravo Mihai , excelent , suntem mandri de tine .
    9 0
  • Mihai Marinescu
    Felicitari si din partea mea insa astept sa vad lupte intre el si alti piloti iar victoria sa fie gasita in mainile lui-atunci laudele ar fi si mai mari indiferent de locul ocupat la sf.cursei.
    7 0
  • de ce in cadrul stirilor din f1
    o fi mihai marinescu comentator la f1 la tvr dar totusi nu inteleg de ce nu faceti o sectiune speciala de f2 sau alte sporturi cu motor avand in vedere ca sunt cateva stiri despre f2 sau alte sporturi cu motor. daca este sectiunea pentru f1 sa fie doar stiri din f1. bravo mihai poate te vedem in f1
    5 2
  • @
    se pare ca Nicola De Marco a fost penalizat 20 de sec. insa site-ul competitiei nu a postat nici o stire . Deci locul 4 pt. Beu. Bravo !
    6 0
  • 4 pt Marinescu
    A aparut stirea si pe site-ul oficial. Marinescu a terminat pe 4!
    http://www.formulatwo.com/news/nicola-de-marco-algarve-penalty.aspx
    3 0
  • salutare
    bravo!
    insa nu e deloc bine,pentru ca rezultatul ar fi trebuit sa il obtina prin fortele proprii,nu prin abandanurile altora!
    cel mai bun exemplu e Hamilton,care la cursa din Turcia,nu s-a bucurat deloc,stiind ca acela nu era rezultatul lui!!!!!!
    s-a vazut ca nu a fost circuitul lui!!!
    2 5
  • F2 Portimao 2010
    Eu zic sa ne bucuram pt. Mihai in special si pt. Romania in general.Avem parte in aceasta tara de prea putine bucurii!
    4 0
  • @mad79
    Si eu am avut intentia sa spun aceleasi lucruri dar aveam o presimtire ca voi fi votat "impotriva"(eu te-am votat "pro").Faptul ca a ocupat in final locul 4 dar la timpi locul 9 ma face sa cred ca cineva din spatele lui era mai rapid dar in fata aceluia n-au fost atatea abandonuri si penalizari cat au fost in fata lui Mihai.Sper sa vada/inteleaga asta si sa incerce sa nu continue asa asteptand sa-i cada puncte in buzunar.Eu ii urez succes in continuare!
    2 2
  • madalina
    BRAVO BEU
    BRAVO BEU! Nu conteza cum a optinut acest loc important este ca a stiut sa se mentina si a terminat in puncte. Si nu-l mai dati pe Hmilton exemplu ca nu s-a bucurat deloc pt ca el tot timpu se bucura de locul pe care il obtine indiferent de mijloace. Si nu a fost deloc corect felul cum la-eu penalizat si ii dau dreptate lui Alonso ca merita o penalizare mai mere. Inca o data bravo BEU si sunem mandri de tine. Tineo tot asa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru