Marinescu confirmă prezenţa în cursa de F2 de la Magny Cours

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.05.2011
Mihai Marinescu a confirmat pentru Automarket că a obţinut finanţare pentru a participa la etapa de Formula 2 de la Magny Cours.

Mihai Marinescu va avea oportunitatea să concureze şi în cea de-a doua etapă a sezonului de Formula 2, care va avea loc pe circuitul de la Magny Cours în perioada 13-15 mai.

Prezenţa braşoveanului în vârstă de 22 de ani pe grila de start a fost incertă iniţial din cauza  dificultăţilor financiare, însă un împrumut l-a ajutat să achite taxa pentru etapa următoare.

"Am făcut plata către Formula 2, facem şi Magny Cours. Cu banii ne cârpim, am făcut împrumuturi private până începem să recuperăm de la Ministerul Turismului, care oricum sunt de ajuns doar pentru trei curse. De asemenea, Primăria Braşov a confirmat săptămâna trecută că suportă şi ei o cursă", a declarat un reprezentant al lui Marinescu pentru Automarket.ro.

Marinescu a semnat un contract valabil pentru întreg sezonul cu organizatorii competiţiei Formula 2, însă acesta include o caluza potrivit cărora romanul se poate retrage dacă nu obţine finanţare pentru una dintre curse.

"Am semnat şi contractul cu F2 pentru tot sezonul, dar cu opţiune să ne retragem dacă nu avem de unde plăti la un moment dat.

Noi sperăm la rezultate în pistă, în urma cărora să reuşim să convingem potenţialii sponsori cu care suntem în contact să acoperim şi restul sezonului", a adăugat el.

În prima etapă de Formula 2 desfăşurată în luna aprilie pe circuitul de la Silverstone, Marinescu a terminat cele două curse pe locurile patru şi, respectiv, cinci, rezultatele plasându-l pe locul trei în clasamentul general.

Comentarii (1)

  • GO GO GO Mihai!!!!
    Bravo Mihai, ma bucur mult pentru tine si iti doresc multa bafta in continuare si sper sa ajungi cat mai repede in F1. Sper ca cei care fac afaceri in Romania sa-si deschida un pic mintea si sa vada ce oportunitate ar fi sa te sponsorizeze sa poti merge in cat mai multe curse, avand in vedere ca participi in toata lumea si promovezi Romania. Cred ca sprijinul Ministerului Turismului este cel mai bun proiect de promovare a Romaniei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru